Ct 08 nyl

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

frumoase jantele ! spor in continuare si tine cont de sfaturile colegilor
    my ride - still under construction

Comment

ce jante ma nene ca eu vad ca are capace toata ziua !!!!!!!!!
      sigpic
      The MVP

Comment

se referea la jantele pe care le voi comanda. Cum pot repara cu fibra? unde pot gasi asa ceva? Chiar mi-ati aprins un beculetz
        sigpic

Comment

sunt service care fac asa ceva....da mi un mesaj pe privat daca te intereseaza
          sigpic

Comment

ce mai e nou:P

1. Neon BLUE portbagaj :P
            2. Proiectoare
            3. Jante WOLFRACE OCTANE RACE 15'

Attached Files
            sigpic

Comment

Un sfat daca se poate

Salutare, am montat acest set de jante si vroiam (trebuie) sa vopsesc ferodourile si etierele (parca asa le zice pe fata). Eu m-am gandit la culoarea NEGRU.
              Acuma va cer voua sfatul, ce culoare se potriveste cel mai bine pentru ferodouri si etiere sa se asorteze cu jantele si culoarea masinii ALBA?
              Attached Files
              Last edited by RYCHY88; 26 March 2011, 18:49.
              sigpic

Comment

Nici un sfat?
                sigpic

Comment

salut , fai si uh o culoare mai sesizabila nu negru o culoarea mai deschisa sa sara in ochii un verde, rosu ,albastru ceva ! bafta

Comment

hai ca ti dau eu in sfat...ti am vazut masina in parcare la ovidius si m am speriat...bara de mcv normala cu forme patratoase si in spate prelungire de bazar rotunjita, care se vede clar ca e din alt film...jante cu buza cromata pe o masina super inalta si cu ditamai cauciucurile, daca era lowrider mai ziceam...aparatori de noroi peste praguri si stickere cu toate marcile de la care garantez ca n ai absolut nici o piesa...sa nu mai de lipsa de atentie la detalii...
                    lasa barile alea asa cum sunt fara prelungiri ieftine, vopseste le complet, scapa de praguri ca strica linia masinii, vopseste jantele alea intr o culoare care se potriveste cu masina, ca n ai limuzina sa ai crom pe ele, scapa de stickere ca e de porc, baga niste cauciucuri mai joase ca sa arate bine, ceva arcuri sa o lasi putin, nu exagerat si atunci sa fie problema cum sa vopsesti etrierii si tamburii...stiu ca e greu cu banii, sunt scumpe, trebuie bani si pentru altceva, da nici cu kitch nu e bine..si iti zic asta fara pic de rautate si cu cea mai mare dorinta sa ti fiu de ajutor...
                    daca vrei totusi un raspuns la intrebarea ta: tamburii ii faci negrii, sa se piarda in peisaj, ca nu e mare mandrie sa sara in evidenta ca ai frane pa tambur si etrierii ii faci tot un negru lucios ca n ai nu stiu ce frane de raliu. numai bine
                    sigpic

Comment

multumesc de sfaturi, si promit ca tin cont de ele;) jantele sunt noi, am mai cerut parerea despre ele inainte sa le cumpar si majoritatea de pe acest forum au spus ca astea dau cel mai bine...deci momentan nu le vopsesc, poate pe viitor cand vor mai imbatrani;)) estetic. in legatura cu cauciucurile mari, sunt de iarna si daia erau asa, acuma le schimb cu cele de varaNumai bine;)
                      sigpic

Comment

frumoasae jantele,parerea mea sunt prea multe accibilde mai scapa din ele,cu cat e mai simpla cu atat e mai frumoasa,bafta.

Comment

stiu ca jantele sunt misto, in poze arata bestial, problema lor e ca pe 15" sunt destul de micute si n au acelasi impact ca cele pe 17' de exemplu...eu ma refeream la cauciucuri de 195/50/15..desi e o investitie destul de mare, aspectul si controlul masinii se imbunatateste simtitor...acuma nu stiu ce cauciucuri de vara ai tu mie imi personal imi plac jantele, da in cu totul alta combinatie de culori
                          sigpic

Comment

inteleg, eu am zis sa ma incadrez in limitele cartii masinii, sa nu am probleme cu politia:P. Doresc niste explicatii despre chituire, sa ma apuc sa repar gaurile date in prag, cine ma poate ajuta cu niste amanunte despre chituire: ce tip de chit trebuie, cum se prepara, cum se aplica, toti pasii pana la vopsit. Vopsitul se poate face cu spray exact codul culorii masinii sau se va observa nuanta diferita de culoare?
                            sigpic

Comment

cel mai bine mergi undeva unde se sudeaza cu argon sa ti umple gaurile si dup aia dai cu chit de fibra si apoi de finisare ca doar chit peste gauri nu prea are de ce sa se prinda
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google