My SRY

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cam inghetase Sry-ul frate , ai facut si baita , bravo frumos Ph2.
    sigpicTransport marfa !

Comment

• Foarte ok masinuta, bun gust. Ce as schimba la ea ar fi crom-ul...l-as da jos si pe cel din fata si din spate.

Marginile la nr. de inmatriculare cu le-ai facut albe? Le-ai pus pe bara cu banda dublu adeziva?
      Just Hold Onnnnnn....

Comment

• Originally posted by mary.bia66 View Post
        Cam inghetase Sry-ul frate , ai facut si baita , bravo frumos Ph2.
        la frigul de a fost si alergata pana la craiova asa arata bia

@vod00 - ms ptr aprecieri,cromul o sa dispara,acum am licenta pe la fac nu prea mai e timp pentru masina,lucruri minore
        marginea la numar am sters-o cu un spray gen diluant de la un prieten
        Last edited by speed_shock; 4 February 2011, 22:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• am incaltat-o si pe fata cu jantele de al sper sa nu mai ninga iaras
          Attached Files

Comment

• nu`s rele deloc , arata bine in combinatie cu masina !
            posibil sa te inseli in privinta zapezii , asa am luat si eu teapa anu trecut dupa 15 februarie .

Comment

• Originally posted by speed_shock View Post
              am incaltat-o si pe fata cu jantele de al sper sa nu mai ninga iaras
              )daca ninge ne luam de mana
              http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• cata eu am luat si anul asta teapa le-am pus cum ar venii astazi si maine dimineata cand m-am trezit zapada de 2 palme ),la banii care i-am dat pe ele sunt super ok

@ FloNZN-sa speram ca tine si vremea cu noi
                Last edited by speed_shock; 6 February 2011, 19:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ca tine am facut si eu , la intalnire aveam v-uri , mergem in peco si le schimbam care-i treaba !
                  sigpicTransport marfa !

Comment

• am avut o cumpana...prietenii nu au avut loc de masina mea

Comment

• lasa sry-ule u sa fi sanatos,masina se face,treci tu si peste asta....

Comment

• Ce ai patit Ionute.?
                        sigpic
                        !

Comment

• Oameni de tot... frate...,ai ce ai cu omul,nu cu masina,astia daca i-ai prinde...,asta e.ai casco,ti-o faci si poate da Dumnezeu sa gasesti faptasul...!

Comment

• Manutele taiate ar trebui la "prieteni" din astia! Asa a patit si tatal meu la vechea dacie, proaspat vopsita a lasato 5 minute in parcare si cand s-a intors o zgarietura pana la carne dintr-un capat in altul, zgarietura care a purtato pana pe poarta rematului . Daca e Casco se face. Oricum .... un popor de.... neseriosi asta suntem! Hai tu sa fi sanatos fiarele se fac!

Comment

• traim in romania
                              se fac fiarele dar stii cum e vorba din batrani dumnezeu nu doarme toate la timpul lor
                              Attached Files

Comment

• pe cine ai suparat domnule de au chinuito in halul asta?
                                Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                                prost.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google