man pe nimeni...invidia e mare in orasul asta
My SRY
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
....ce nenorociti nu pot sa le zic altfel.....:| io zic ca ai ceva dusmani...de ti-au facut asa ceva....
Comment
-
Comment
-
vai de capu meeeu...ce distrusi sunt in romania asta:|pai totusi,daca au ceva cu tine,de ce nu ti-o zic in fata?ce au cu masina?ai casco?sau cum o rezolvi?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
bai frate ce ti-au facut nenorocitii astia ..... du-te frate la Politie dai in mortii masii de javre ordinare ce sunt , milogii p**ii , su**te-ar la p**a de invidiosi.Pacat nu ai camera , in viitor sa-ti montezi una , eu asa am facut , am camera de supraveghere pe toata parcarea, ti-ar fi de mare ajutor pe viitor.Last edited by mary.bia66; 8 February 2011, 19:34.sigpicTransport marfa !
Comment
-
Nu pot sa cred ca totusi ii duce pe unii mintea la asa ceva. Mie daca mi-ar face cineva asa ceva l-as gasi cumva si l-as transa...
Numai pe masina ta au aruncat, sau au mai aruncat vopsea si pe alte masini din zona?sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
asta e
daca au ceva cu mine sa vina bagamias in mamele lor de ordinari la mine fata in fataLast edited by speed_shock; 8 February 2011, 20:58.
Comment
-
Bag ceva in ei de oameni,ca si eu daca l-as prinde pe animalu care mi-a spart tripla si spoilerul de spate in parcare,neam cu ciocanu l'as faceBuilding a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic
Comment
Comment