frumos, sa le stapanesti sanatos! pacat ca a lovit-o grindina. iti doresc cat mai multi km fara belele si bani de gaz...si eu sunt tot bugetar!
Mama Natura "unicat"
Collapse
X
-
Originally posted by ionut.c View Postfrumos, sa le stapanesti sanatos! pacat ca a lovit-o grindina. iti doresc cat mai multi km fara belele si bani de gaz...si eu sunt tot bugetar!
Comment
-
Gaz am eu pe masina...super mega multumit...merge,trage binisor...si ajung la juma de pret fata de benzina ;)
P.S...iar nu ne arati tot numarul de inmatriculare...o sa ti-o furam sa sti!!!sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by FANE_CLK View Postdaca sunt de la megadrive... dasfale..si dale iara cu silicon... ca or sa ti se abureasca...
Dar e bine de stiut.
Matheo, cat te-a costat toata instalatia cu tot cu montaj si de unde ai luat-o?
Comment
-
instalatia este tomasetto , a costat 2.250 ron cu tot cu montaj (am rezervor toroidal) si am luat-o de aicisigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
inteleg. cu prima ocazie cand primesc banii pe concediu.....(poate niciodata ) ) o sa ma incument sa ii pun. Ms pt info!
Pentru cei interesati, am de vanzare angel eyes! 220 lei setul. Noi, in cutie.
Si le vand si pe cele de uzina cu pleoape montate. 140lei.
Mai multe informatii la BURSA.Last edited by gabi123ro; 29 July 2010, 19:33.
Comment
-
te-ar interesa un schimb cu un kit bi-xenon h4 slim ?
Comment
-
-
-
Dupa o perioada destul de mare in care nu prea am mai avut timp sa postez pe forum, am revenit cu cateva schimbari la masina:
- vopsit faruri interior cu negru
-vopsit consola interioara cu negru
O sa mai revin si cu alte cateva fotografii cu muzica si aspecte "generale".
Numai bine!
Comment
-
Originally posted by verginio View Postcum ai lumina noaptea?sunt mai bune aceste faruri decat originalele?
p.s. la cei cu proiectoare nu se pune problema ca nu vad cu ele.
Comment
Comment