Mama Natura "unicat"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

frumos, sa le stapanesti sanatos! pacat ca a lovit-o grindina. iti doresc cat mai multi km fara belele si bani de gaz...si eu sunt tot bugetar!

Comment

Originally posted by ionut.c View Post
      frumos, sa le stapanesti sanatos! pacat ca a lovit-o grindina. iti doresc cat mai multi km fara belele si bani de gaz...si eu sunt tot bugetar!
      Asemenea! Apropos de gaz, m-ar bate gandul sa incerc o instalatie de GPL insa nu prea am auzit multe pareri.

Comment

daca sunt de la megadrive... dasfale..si dale iara cu silicon... ca or sa ti se abureasca...
        sigpic

Comment

Gaz am eu pe masina...super mega multumit...merge,trage binisor...si ajung la juma de pret fata de benzina ;)

P.S...iar nu ne arati tot numarul de inmatriculare...o sa ti-o furam sa sti!!!
          sigpic
          "BRABUS" STYLE

Comment

Originally posted by FANE_CLK View Post
            daca sunt de la megadrive... dasfale..si dale iara cu silicon... ca or sa ti se abureasca...
            Ms pt sugestie! Farurile nu sunt de la megadrive. Deocamdata nu am avut probleme cu ele....le am cam de 2 sapt si au trecut ploi, 3-4 spalari peste ele. Bat bine si se vad super mai ales pe timp de noapte.
            Dar e bine de stiut.
            Matheo, cat te-a costat toata instalatia cu tot cu montaj si de unde ai luat-o?

Comment

instalatia este tomasetto , a costat 2.250 ron cu tot cu montaj (am rezervor toroidal) si am luat-o de aici
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

inteleg. cu prima ocazie cand primesc banii pe concediu.....(poate niciodata ) ) o sa ma incument sa ii pun. Ms pt info!
                Pentru cei interesati, am de vanzare angel eyes! 220 lei setul. Noi, in cutie.
                Si le vand si pe cele de uzina cu pleoape montate. 140lei.
                Mai multe informatii la BURSA.
                Attached Files
                Last edited by gabi123ro; 29 July 2010, 19:33.

Comment

te-ar interesa un schimb cu un kit bi-xenon h4 slim ?
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

super arata loganasu'

bafta la tunarit si fara incidente neplacute ca cel cu grindina

Comment

Originally posted by matheo66c View Post
                      Gaz am eu pe masina...super mega multumit...merge,trage binisor...si ajung la juma de pret fata de benzina ;)

P.S...iar nu ne arati tot numarul de inmatriculare...o sa ti-o furam sa sti!!!
                      sa nu-i fie frica sa de trezeasca "punk't-uit"

Comment

MULT DORITUL NUMAR! SSSSSSSSS
                        Attached Files

Comment

off: gabi ai pm de la mine

on: SSSSSSSSa o stapanesti sanatos !!

Comment

Dupa o perioada destul de mare in care nu prea am mai avut timp sa postez pe forum, am revenit cu cateva schimbari la masina:
                            - vopsit faruri interior cu negru
                            -vopsit consola interioara cu negru
                            O sa mai revin si cu alte cateva fotografii cu muzica si aspecte "generale".
                            Numai bine!
                            Attached Files

Comment

cum ai lumina noaptea?sunt mai bune aceste faruri decat originalele?
                              sigpicmasina personala pare cea mai deosebita

Comment

Originally posted by verginio View Post
                                cum ai lumina noaptea?sunt mai bune aceste faruri decat originalele?
                                decat cele originale nu sunt mai bune. le am de aprox un an, sunt multumit de ele insa, cele originale lumineaza mai bine. La urmatoarea investitie, le trantesc un xenon, si am rezolvat problema.
                                p.s. la cei cu proiectoare nu se pune problema ca nu vad cu ele.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google