pacat cu grindina...si eu aveam cateva semne pe capota
Mama Natura "unicat"
Collapse
X
-
nu am la dispozitie un aparat foto, asa ca fac pozele cu telefonul..... Un radio cd JVC KD SH 1000, difuzoarele originale + inalte pe fata, iar in spate doua dif MTX si un sub SAL 300w. Cam atat la muzica.
Comment
-
Originally posted by verginio View Postcu un set de proiectoare ar arata mult mai bine...au pus si eu de 2,3 zile
Comment
-
Schimbat ulei Castrol 5-40+filtre
Achizitionat 2 anvelope barum pt fata - cele vechi erau rase de tot.
Ma gandesc sa folosesc ce mi-a mai ramas de pe la faruri si consola de bord si sa vopsesc si prelungirea bordului (calul - zona schimbatorului si cea dintre scaune). A mai incercat cineva? Credeti ca rezista?
si inca ceva, ce materiale ar trebui sa folosesc ca sa nu ma trezesc ca dupa o saptamana s-a cojit de vopsea?
Comment
-
Astazi am achizitionat un spray duplicolor dupa codul culorii si un spray-lac. Am in plan sa ameliorez situatia aripii dr+stg fata si dr spate care sunt "atinse"= zgariate si infundate. Ma gandesc ca macar sa acopar un pic zonele unde vopseaua este sarita. Si daca mai ramane timp incerc sa modific lumina la consola de climatizare : am gasit becuri de culoare albastra, poate o pacalesc fara led.
Comment
Comment