If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Acesta este loganul meu special. Spun special pentru ca mama natura i-a dat un strop de tuning: L-A INDOIT UN PIC CU GRINDINA. A necesitat multa munca, echipament de ultima generatie (gheata cat oul de gaina), unghiul de lovire, etc.
Pe langa asta am mai citit si eu pe forum si am mai adaugat un pic de la mine. To be continued....
se mai intampla.am si eu un papuc tot asa 'gaurit'.nu prea ai ce sa faci.pana la urma treci si peste asta si te obisnuiesti cu idea. al meu a scapat de doua ori datorita faptului ca am fost pe faza si am reusit sa pun pe ea mochetele din birou.chiar daca am incasat in cap odata un ou de gheata.multi kilometrii fara probleme si fara grindina!
multumesc! urmeaza cometa Halley pe capota.... atunci o sa fie cu adevarat unicat. cel putin sunt consolat ca nu se cunoaste decat din anumite unghiuri si de aproape....insa cand observi.... te sperii )
Cateva mici imbunatatiri: stergatoare actionate de "spriţ", folie toata, stopuri smoked..... mai adaug pe parcurs
naspa cu grindina incearca cu un ciocan de tabla pe plafon cu lovituri usoare dr trebuie sa dai plafonu textil si pe capota tot asa si in rest cu o ventuza bafta si asta e grindina si tabla de logan
Si pe a mea a batuto grindina in 2008 , a fost varza.Am vopsito toata capota fata a trebuit schimbata.Numa bine nu mai am treaba sa mi se matuiasca.Casco e sfant!
"Un flec,i-am ciuruit" vorba presedintelui.Asa am patit si eu cu a mea la jumatate de an de cand o luasem.La mine a fost grindina ceva mai mica si mi-a lasat urme doar in vreo 4 locuri pe toata masina(pe capota doua).Dar mult mai mici fata de ce ai tu.Dupa mine capota la tine ar trebuii schimbata.Bafta!
cu numerele, asa am avut pozele editate. nu am de cine sa ma feresc. am mai auzit solutia cu ventuze dar am vazut unul "reparat" asa si arata urat. deocamdata o las asa, eventual ii "trantesc" un colant / plafon,capota,portbagaj, un pic de chit... si bafta.
la interior sunt curios daca fetele de usi se potrivesc de la noul logan la modelul asta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment