salutare...cam asta e jucaria mea..kiss 1,5 dci85cp.decambrie 2007...nu prea am acum bani sa o modific...sper sa vina cu timpul...mai are cateva kitch-uri pe care tre sa le scot(eleroanele de la stergatoare..actibildurile de pe bara fata..).
my car..logan pwp
Collapse
X
-
Sa o stapanesti sanatos!
Exact ce ai zis si tu trebuie date jos, "aripioarele" de la stergatoare si abtibildurile de pe bara.
Comment
-
modificari..am eu multe in plan...numai sa fie fonduri..oricum incerc sa ma axez mai ales pe confortul interior,cred ca e cel mai important..si un pic pe la motor..suspensiile le mai las..macar sa le omor un pic pe astea..si merg in fiecare duminica dimineata la biserica,poate ma ajuta D-zeu sa gasesc pe acolo niste jante ..vine vara...
Comment
-
Aseara m-am jucat cu luminile..i-am pus neoane cu leduri la interior..si leduri rosii la pozitii si plafoniera...scuze de calitatea foto...sunt facute nu un n70...
Comment
-
Gata..m-am apucat de treaba..am dat jos panoul de pe usa soferului si consola centrala..pentru vopsire si antifonare..numai ca antifonul il aduc saptamana viitoare de pe la moscova...(sper sa-mi dea voie leasingul sa merg cu ea la rusi)...
Comment
-
Ce folosesti pentru antifonare? Antifon cauciucat?
Ar fi bine sa pui si Aluband sau Dynamat.
Comment
-
Am gasit pe undeva pe la rusi ceva de genul dynamat...latime cam 15 cm...12ron/m...mi-a zis un fost coleg de facultate(rusnac)ca materialul respectiv e super..deci am sa iau pt inceput,cativa metri pt portierele fata...deasemenea,am sa aduc cateva oferte de jante...pana in maxim 10 mil...dar cu aspect estetic super...deocamdata sa ma preocup de carutza mea...(apropo,andrei,am incercat sa folosesc un antifon din comert...la tub,dar m-a dat pe spate aroma aia...am inceput cu portbagajul si m-am oprit acolo....dar am dat un strat si in locul rotii de rezerva..stii,..pe acolo se aduna condens..si am zis ca poate mai apara tabla de rugina..deci m-am lamurit ca cel mai bun antifon e celor de genul dynamat,aluband..in functie de resurse financiare)Last edited by adrianixx; 1 April 2008, 23:20.
Comment
Comment