my car..logan pwp

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cateva poze din timpul muncii...nu prea am timp,lucrez cate putin in fiecare seara...
    Attached Files
    Last edited by adrianixx; 3 April 2008, 23:07.

Comment

Salut... In primul rand ffff faina masinuta! Imi plac chestiile alea in 2 culori? Potiu fi mai explicit cum ai facut? Vopsea din comert? Ce fel de vopsea? De tabla si pe ce baza? Ms mult anticipat!!! ;)
      MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

A pus omu poza cu vopselele folosite ... cum a iesit panoul usii? E ceva de el? Seamana cu bordu la culoare? Ca daca sunt diferente nu cred ca se vede prea bine ... ar fi o idee nu?
        sigpicMy ride

Comment

Da am obs.... nu prea inteleg.a dat cu vopsea direct asa pe plafoniera si pe panou fara sa dea cu nimik inaonte? Nu isi pierde suprafata si asa nu prea pufoasa? Adica nu se intareste?
          MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Cu siguranta o sa ai probleme cu "organele". Sa nu ti se para ciudat ca o sa fii oprit din ce in ce mai des! Chiar daca zici ca pe faza scurta nu se vad , sigur se vad in 5 metri si la cel mai mic filtru esti oprit. crede-ma ca si eu am avut leduri albastre si care se mai amortizau, ca sa zic asa, cu becurile cu tenta albastra si tot degeaba. Daca nu ma vedeau de la 100 m, in 10 m ma opreau brusc. Nu am primit amenzi ca i-am "aburit" dar nici bine nu-mi era. Asa ca am ajuns la concluzia ca trebuiesc schimbate. Si am ales acea culoare tip neon.
            Ps. Dupa ce te opresc pentru pozitii incep sa-ti caute nereguli la masina si nu este un lucru prea confortabil ptr sofer !
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Originally posted by 89.MIR View Post
              Da am obs.... nu prea inteleg.a dat cu vopsea direct asa pe plafoniera si pe panou fara sa dea cu nimik inaonte? Nu isi pierde suprafata si asa nu prea pufoasa? Adica nu se intareste?
              pai apare acolo in una dintre pozele postate de el, unde is spray-urile se poate vedea in stanga "plastic primer-ul" care la folosit,banuiesc inainte de a da cu vopsea pe panou!
              sigpic

Comment

Cred ca se referea la plafon...nu am dat cu nimic pe plafon,doar vopsea..si intr-adevar,nu mai este pufos...dar toata treaba asta cu vopseaua e mai mult o...solutie intermediara..cine are posibilitatea..recomand tapitarea cu..piele....la pozitii am sa pun si eu ledur albe..
                Last edited by adrianixx; 4 April 2008, 22:09.

Comment

Frumusel...sa te bucuri de el
                  http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

Sper sa nu te super dar am sa te copiez la politza din spate....si eu o sa o vopsesc pt ca imi place la nebunie cum arata....dar am sa o fac negru cu gri.....
                    ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

De ce sa ma supar,alex?Si eu ma inspir tot de pe forum.daca vrei sa faci panoul tot in 2 culori iti recomand sa ai grija la delimitarea celor doua nuante...eu nu sunt de meserie si mi-a trebuit multa rabdare...

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google