Loganul Comunist Asupritor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ca tot ziceai ca nu-ti place culoarea jantelorti-am facut eu niste modele

PS:ultimu` e mai special
    Attached Files

Comment

waw! super jantele, felicitari pentru noua achzitzie!!!
      arata de belea!
      lipsa text

Comment

Da, ultima poza e geniala. Se pare ca va ramane la argintiu. Iar in viitor voi elimina ce-i negru, caci nu-si mai are rostul aceasta culoare.

Cat despre tras...oricum era lesinata. Acum e si mai lesinata. Nu ma prea intereseaza performantele dinamice. Franeaza mai bine si sta mai bine in curbe. In rest....1.4
        Desi, cu rotile astea, am atins 160 pe ceas, tinand cont ca sunt mai mari in diametru ca cele stock.

Aline, mi-a facut placere sa te intalnesc. Legat de axa, vb cu Xp, are el una la bani putini.

@mishu: daca ai timp, te-as ruga sa refaci ultimul photoshop, insa sa lasi pe loc butucul cheii, jantele actuale, si fara bad boy.
        Multumesc.

@margelatu: n-as vrea sa para prestige, deci acel colant nu-si prea are rost ca aspect. Insa ar fi bun, caci ma mai curenteaza pe alocuri. Folie pe geamuri, nu cred. Alt motor, nu. Merge si lesinatul asta.
        Last edited by Cezar; 8 September 2010, 12:07.

Comment

160 pe ceas cu roti mai mari in diametru decat stock inseamna cel putin 160 real sau mai mult. undeva intre 160 si 170

cu cat este mai mare diametrul. ?
          rotile mai mari iti dau in spate acul vitezometru fata de realitate iar rotile mai mici iti dau in fata acul fata de realitate

Comment

o sigla cu PCR ceva pe ea ?)Cu republica ? O svastica ?
            Last edited by Cristi_Xp; 8 September 2010, 12:21.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

sunt 215/45/17. Poate 160 reali. Dar 170, ma indoiesc profund.
              Am una de doctori handicapati. Nu pun cu PCR, caci posibil sa fie vandalizata.
              Last edited by Cezar; 8 September 2010, 12:22.

Comment

eu nu am intels faza cu PCR sau cu loganul comunist

rotile tale sunt cu 5mm mai mari dact stock. problema la viraje la denivelari ai ? ating pe undeva ?
                Last edited by alessandro; 8 September 2010, 12:35.

Comment

frumos, sa le alergi sanatos.

in legatura cu folia de pe stalpuri , arata mai bine, nu pui sa arate ca prestige
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Aratabine cu jantele alea
                    Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Comment

Arata bine ... chiar foarte bine pot spune , eu stock aveam 165/70R13 si cand am pus 175/70R13 si simt ca nu se mai opreste ... deh franele de dacie ..., dar se simt mai bine in curbe si iarna pe zapada, cu presiune 2 trec de multe zapezi , si daca o las incetisor la relanti nu am probleme, tare rau imi pare
                      Acu vreau sa pun 165/65r13 , macar sa fie mai usoare rotile, chiar daca sunt mai mici in diametru , revin la senzatiile tari care ti le ofera o supernova pana in 100/h ca dupa aia ... salutare si`i pui cruce ...

Uitai sa zic , e vorba de o supernova ...
                      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

ceva de genu ai vrut?
                        Attached Files

Comment

Da, ms. Doar ca arata nasol. Tu ce zici?

Comment

Faine jantele
                            sigpic
                            !

Comment

Frumos rau cu jantele astea.Politia ce zice de ele?Intradevar,daca tot ai vopsit barele la culoare fa si manerele usilor si bandourile.Bafta cu mineralul!

Comment

Nu stiu ce zice, ca nu m-a intrebat nimic. Sper sa nu ma intrebe nici in viitor. Daca ma intreaba, vad eu cu ce-i induplec.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google