Bv 21 Aur

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

oglinzile le ai montat singur sau stii cum se face? daca da, lasa mi un id de mess pe pm, daca se poate ca am niste probleme cu ele.ms
    sigpic

Comment

da singur le-am montat; mi-a explicat userul silviu_79 cum anume trebuie facut ca habar nu aveam nici eu

Comment

as opta pentru incalzire in scaune mai ales ca vin frigurile, dar inca nu sunt hotarat si convins pana nu o sa ma urc intr-un logan cu asa ceva montat

Comment

bravo pt ce ai facut pana acum ... spor la lucru in continuare
          Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

frumoasa masina si da iati incalzire in scaune face toti bani eu am vazut iarna trecuta sie super bine

Comment

totusi mai astept ca sa vad ce si cum sa nu-mi para rau pe urma...

Comment

sigur nu o sa iti para rau ... la ce vremuri se anunta

Comment

Cu ocazia zilei superbe de ieri, o zi ca de vara am iesit la plimbare impreuna cu familia si niste rude tocmai la cabana Plaiul Foii de la Zarnesti.
                  Image591.jpgImage593.jpgPhoto0758.jpgImage618.jpgImage621.jpg

Comment

Frumoasa si masina si peisajul.In legatura cu cotiera, imi poti spune daca te incomodeaza in vreun fel la centuri sau la miscarea fata/spate a scaunelor?Eu am si reglare lombare, e posibil sa nu se potriveasca bine.Eventual poti sa faci o poza la cotiera sa vad cum ai prins-o? Ms
                    Tinc fest !!

Comment

da, incomodeaza la culisarea scaunelor, dar eu cum folosesc foarte rar e ok;

Comment

La multi ani! nu am mai intrat de ceva vreme pe forum, asadar revin cu masina intr-o alta ipostaza tipic sezonului curent
                        Fotografie0918.jpg

Comment

la 39000 km am schimbat placutele de frana cu unele trwtrw placute.jpg si am curatat sabotii de funingine.
                          un mic update la kmFotografie0930.jpg
                          Se apropie revizia si pe langa filtre si ulei trebuie sa schimb cumva si bujiile??

Comment

Cu toate ca nu sunt adeptul ei, in ultima poza codita aia de rechin da chiar bine...Felicitari, imi place masina!
                            Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google