Laureate Plus: OT19ALB

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

vad ca esti din olt din ce oras esti?
    I changed her oil , she changed my life
    sigpic

Comment

Tot din Caracal sunt si eu

Comment

pune mai multe poze...la ce modificari te-ai mai gandit?
        MY CLA

Comment

mi se parea ca am mai vzt numarul asta dar nu stiam dc
          vezi ca tata merge cu masina nu eu(n-am inca 18 ani )
          poti incepe cu niste jante si o suspensie sport daca zici ca ai un stil sportiv si axeaza-te pe modificari practice ;)
          I changed her oil , she changed my life
          sigpic

Comment

Deocamdata sunt incantat de noile anvelope BF Goodrich. Dupa cheltuiala cu usa (indreptat, polishat, vopsit) nu-mi permit nimic altceva. In vitorul apropiat, un chiptuning si (eventual) esapament de inox, mi se pare grozav sunetul. Jantele chiar le aman nedefinit, mi-am luat tot de tabla si la setul de anvelope de vara... Mi-as fi dorit niste Alutec, dar vor mai astepta.

Comment

Revin dupa reparatia usii. Nu stiu daca e mult sau putin cat am platit. A ajuns la 600 de lei indreptatul, chituitul, vopsitul usii stanga - fata si jumatate din usa stanga spate (partea de jos). Deocamdata portiera arata foarte bine, sper sa se pastreze aspectul in timp. Am preferat sa pastrez usa originala, nu sa caut SH cine stie ce ruginituri. Acum, stiti cum e, dupa razboi, multi viteji se arata, in cazul acesta un amic care ma asigura ca puteam cumpara o față de ușă, pe care ulterior sa o sudez. Bineinteles, i s-a parut ca am platit enorm pe reparatie.
              Nu plang dupa bani, dar as vrea sa-mi spuneti daca e ok pretul. Multumesc!
              O sa pun si niste fotografii dupa ce ajung sa o spal.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google