If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
arata bine dar cred ca ar fi si mai ok daca ai scapa de ploape ; sa ii faci un bad boy sau macar vopsite parerea mea .... succes in continuare si cat mai mult 'timp' pt masina
draguta masina...dar mai ai de lucrusincer nu mi place eleronu ala parca e prea impopotonata...poate daca ai avea portbagajul CLEAN...si eleronu vopsit ca masina...ar veni mai ok...bft oricum
Las' ca avut grija cineva sa il scape de el...acum o sa arate intr-un mare fel...deci sincer imi place cum va iesi ca am vazut-o live in faza de dinaintea pasului final...Kelburtos dezvalui misteru?
lasa ca e bine ca te-a scapat de el (nu-mi placea), tu scapa si de PL.M tuning aia si e ok, nu mai lipi toate prostiile pe ea si o sa vezi atunci cum arata
lasa ca e bine ca te-a scapat de el (nu-mi placea), tu scapa si de PL.M tuning aia si e ok, nu mai lipi toate prostiile pe ea si o sa vezi atunci cum arata
Mai bine ca nu mai ai eleronul.Facea spatele si mai mare.Este interesanta operatiunea facuta la portbagaj.Pleoapele trebuiesc vopsite la culoare masinii.Spor!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment