Cu ajutorul lui Sor7n(el a muncit mai mult),in seara asta am schimbat antigelul.Am inceput sa ma ocup si de cotiera,sper s-o termin pana vineri.Pragurile le-am dat jos,prea multa zapada,au suferit cateva avarii.Luna viitoare sper sa le pun la loc dupa ce schimb distributia si uleiul.Cam multe deodata.P.s.Am schimbat bateria si parbrizul...dupa doua stopari,e fisurat pe toata lungimea lui.Cea mai paguboasa iarna.
Kelmobilul
Collapse
X
-
Lasa ca-i pun maine pana la capac,ma apas bine cand infiletez ca sa nu duca lipsa.Pentru cei care m-au sfatuit 's-o pun pe burta'..dupa iarna asta,cred ca singura suspensie buna pentru mine e cea reglabila.Ma bucur ca am scapat cu spoilerele intregi.Last edited by KELBURTOS; 27 February 2012, 22:52.
Comment
-
Mda,'jante si pune-o pe burta'.Eu car marfa cu ea,iarna 'calaresc' zapada.Jante o sa-mi iau anul asta,sper.Spoilerele le modific doar daca gasesc s-h.Vreau sa am spoilere de vara si spoilere de iarna.La cati prieteni cu masini modificate si in acelasi timp cu spoilerele rupte am vazut....sincer m-a 'strans in spate'.Consider ca low iarna e risipa de bani,doar daca ai suspensie reglabila.Daca-ti sti cate spoilere are la reparat prietenul care mi-a modificat masina...
Comment
-
Comment
-
Maine vin piesele pentru distributie si schimb ulei.Sambata e programata pentru distributie.Sper sa am timp maine sa-i scimb uleiul.Intre timp,am dat jos pragurile(zapada le-a 'zapacit).Luna asta sper sa le pun iar si sa le integrez in aripi la spate.
Comment
-
Ieri am schimbat uleiul.Azi am scimbat distributia(cu putin 'circ' matinal).Uleiul este in poza si kitul,dupa 'circ' e unul original Renault.Attached Files
Comment
-
Originally posted by KELBURTOS View PostIeri am schimbat uleiul.Azi am scimbat distributia(cu putin 'circ' matinal).Uleiul este in poza si kitul,dupa 'circ' e unul original Renault.
Uleiul cat te a ajuns ? ai schimbat si filtru de ulei ,cred ?
Comment
Comment