My ZUZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce urat arata bre ..

Sa fie primite..si sa te zdruncine bineeeee
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• Da bre ce sa ii faci asta e...e logan nu poate mai mult. Arata naspa rau si e numai vina ta! ))

Hai mersi bre'...m-au zdruncinat ceva azi da m-am obisnuit.

Ps: Mi-au ramas rinichii la calea ferata acolo stii tu unde..
      Y!M: alexut.style

Comment

• are mare dreptate Sandu, ar trebuie sa ne numim asa : "Logan Lowwww Club Bucuresti " ! ! !
        sigpic
        The MVP

Comment

• Acum pot sa fiu si eu de acord mvp-ule cu afirmatia aia . Hai sa schimbam numele la club ). Inca 2 poze cu zuz-u
          Attached Files

Comment

• pe orice pune mana matheo...iese ceva frumos

Comment

• o sa te obisnuiesti cu ele de o sa zici ca-s stock
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Frumos asa low
                Mi se pare mie sau iti rugineste aripa dreapta spate?

Comment

• @MishuRS: Pe ce pune mana Matheo face paguba ))
                  @Thejock3r: Nenea deja m-am obisnuit cu masina...o vreau mai low dar momentan o las asa
                  @spark88: Multumesc. Nu o ia rugina acolo la aripa dreapta spate asa am cumparat-o e sarita vopseaua pana la tabla. Dar e tabla curata adica nu a inceput sa o ia rugina deloc. O sa o fac cand o sa am timp

Comment

• Pana strang bani de aliaje...vin mici imbunatatiri la jante. In seara asta am terminat si a 2-a janta.
                    Attached Files

Comment

• Frumos, imi place ideea

Comment

• Esti pus pe treaba nu gluma
                        Bafta in continuare!
                        sigpic

Comment

• @spark88: Multumesc
                          @stefan.dse: Sa zicem cat de cat . Multumesc, bafta si tie

Comment

• mai zuz-ule te-as ruga frumos daca se poate sa imi povestesti si mie procesul de imbunatatire a jantelor, cum ai izolat, cu ce tip de vopsea ai dat, ai mai dat cu ceva inainte sa aplici vopseaua pe jante, si alte detalii. Multumesc
                            sigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html

Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0

Comment

• Procesul de imbunatatire. Pai...am luat fiecare janta in parte am dat cu peria de sarma mai intai, dupaia cu smirghel pana am dat de tabla originala(adica am dat vopseaua neagra jos dar nu peste tot astfel incat sa prinda) dupaia am dat din nou cu peria de sarma, dupaia am dat cu diluant pe buza si am izolat buza de restul jantei cu scoci dala de se izoleaza din hartie,dupaia am dat cu alb 2 maini am asteptat sa se usuce iar dupaia 2 maini de lac. Am facut toata treaba asta cu cauciucu montat si acolo unde pica cauciucu pe janta de jur imprejur nu e peste tot uniform adica se mai vede negru...dar sunt multumit cum arata fata de cum aratau!

Comment

• arata foarte bine asa trantita, iar tablele sunt vopsite interesant, felicitari!
                                legat de toba roz (de cand ai cumparat`o pana acum nu am mai frecventat forumul) sa o stapanesti sanatos si sa nu uiti de drepturile de autor la fata am fost prima cu toba roz, iar GMV`ul a avut mov.....
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google