deci clar asa imi fac si io jantele, ca e saracie mare
My ZUZ
Collapse
X
-
@xxxgeoxxx: Pai lacul l-am luat de la un magazin de vopsele care mi l-a pus pe loc in tub iar spray-ul la mine e alb Artika. O sa pun maine 2 poze cu spray-u si lacu' sa vezi.
@Pretorian: Multumesc. Bag,bag mai am una de facut
Poze si cu a 3-a janta terminata in seara asta.Y!M: alexut.style
Comment
-
Am montat si janta a 3-a si acum ma apuc sa o fac si pe ultima. O poza din lateralAttached FilesY!M: alexut.style
Comment
-
Asa aveam eu jantele la dacioara mea, tot alba era ( din 1999 ). Noaptea se vedea super albu alaFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
-
@Cristi4speed: Multumesc
@Christnacht: Nu am apucat inca sa le vad noaptea da imi dau seama ca arata bine
@matheo66c: Da neneaaaa zuz old school ). Multumesc
Si niste poze cu zuzY!M: alexut.style
Comment
-
Originally posted by 191ZUZ View Post@xxxgeoxxx: Pai lacul l-am luat de la un magazin de vopsele care mi l-a pus pe loc in tub iar spray-ul la mine e alb Artika. O sa pun maine 2 poze cu spray-u si lacu' sa vezi.
@Pretorian: Multumesc. Bag,bag mai am una de facut
Poze si cu a 3-a janta terminata in seara asta.
Batfa in continuare!
Comment
-
@MishuRS: Multumesc
@dan.moraru: Buna ideea si cu capacele astea. O sa vad ce fac...
@xxxgeoxxx: Au venit si pozele. Scuze pentru intarziere. Aia din stanga si dreapta e vopseaua iar ala din mijloc e lacul. Dar tubul de lac nu cred ca are vreo importanta pentru ca l-a imbuteliat pe loc la un magazin de vopsele si au aceleasi tuburi. Adica baga toate culorile,lacul in acelasi tub de spray. In orice caz te duci si ceri lac si stiu ei
@Pretorian: MultumescAttached FilesY!M: alexut.style
Comment
Comment