My ZUZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• asa ms ms
    sigpic

Comment

• @xxxgeoxxx: Npc

Attached Files
      Y!M: alexut.style

Comment

• vopseste cu negru partea care am incadrat-o, o sa arate mult mai bine
        Attached Files

Comment

• Alta idee.
          Attached Files
          4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Va multumesc pentru idei

Si un vt de la Mishu. Multumesc
            Attached Files

Comment

• bad boy merge, dar capota asa nu, poate doar negru mat, plafon si porbagaj, dar asta inseamna ca trebuie trecuta in talon culoarea. roaga-l pe mishu sa mai faca un vt si sa scoata locul proiectoarelor si farurile partial negre, cum are alin bafta!
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• zi mai omule cu ce ai prins numerele fara suporti si daca tin bine
                sigpic

Comment

• banda dublu adeziva ... eu le-am tinut doar 3 zile (se dezlipise)
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• poate ZUZu a avut o idee mai buna..d aia intreb
                    sigpic

Comment

• @Tudor: Badboy ii fac dar capota nu o fac asa...era doar un mic VT. Nici neagra nu o fac momentan o las asa.
                      @xxxgeoxxx: Am idei bune eu )). Cum a zis si dany cu banda dublu-adeziva. Nu stiu ce banda luati voi si de unde ca am auzit la o groaza de persoane ca si-au pierdut nr-u,ca s-a dezlipit repede. Eu le am prinse de o gramada de timp si nu a cazut deloc nici nu vrea sa se miste macar...si ala de pe fata e prins doar pe jumate se vede si in poze. Am tras si de ala si nimic

LE: Cand il pierd va anunt )
                      Attached Files

Comment

• sper sa nu l pierzi ) eu fac multe drumuri in afara, deci peste 120 km/ora si parca n as apela la banda dubla adeziva..ma bate gandu sa aplic doua trei puncte de moment fix si moare acolo pe bara
                        on: misto ideea din semnatura..acolo tre sa ajungi
                        sigpic

Comment

• Si eu sper la fel ) sau cel putin daca cade sa il aud/vad si sa fug dupa el in caz ca ma depaseste pe autostrada . Nu stiu ce sa zic despre moment fix ala da incearca...

Mai e mult pana acolo da incet si cu grija o sa ajungem

Comment

• iti spun io de moment fix ) nu stiu cu ce ai lipit tu plasa la grila, da asta e bun rau , lipeste orice oricand cu super putere...singura problema ar fi ca daca vreau sa dau numaru jos dup aia sigur se ia cu tot cu vopsea...
                            sigpic

Comment

• off: poti pune un autocolant, si aia e
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• @xxxgeoxxx: Faza e ca plasa eu n-am lipit-o cu nimic! E prinsa in 2 surubele mici sus la masca iar jos in 2 suruburi care tineau suportul la numarul de inmatriculare. Plasa a stat super ok pana acum n-am avut probleme

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google