asa ms ms
My ZUZ
Collapse
X
-
@xxxgeoxxx: Npc
Y!M: alexut.style
Comment
-
vopseste cu negru partea care am incadrat-o, o sa arate mult mai bineAttached Files
Comment
-
Alta idee.Attached Files
Comment
-
Va multumesc pentru idei
Si un vt de la Mishu. MultumescAttached FilesY!M: alexut.style
Comment
-
bad boy merge, dar capota asa nu, poate doar negru mat, plafon si porbagaj, dar asta inseamna ca trebuie trecuta in talon culoarea. roaga-l pe mishu sa mai faca un vt si sa scoata locul proiectoarelor si farurile partial negre, cum are alin bafta!" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
banda dublu adeziva ... eu le-am tinut doar 3 zile (se dezlipise)
Comment
-
@Tudor: Badboy ii fac dar capota nu o fac asa...era doar un mic VT. Nici neagra nu o fac momentan o las asa.
@xxxgeoxxx: Am idei bune eu )). Cum a zis si dany cu banda dublu-adeziva. Nu stiu ce banda luati voi si de unde ca am auzit la o groaza de persoane ca si-au pierdut nr-u,ca s-a dezlipit repede. Eu le am prinse de o gramada de timp si nu a cazut deloc nici nu vrea sa se miste macar...si ala de pe fata e prins doar pe jumate se vede si in poze. Am tras si de ala si nimic
LE: Cand il pierd va anunt )Attached FilesY!M: alexut.style
Comment
-
sper sa nu l pierzi ) eu fac multe drumuri in afara, deci peste 120 km/ora si parca n as apela la banda dubla adeziva..ma bate gandu sa aplic doua trei puncte de moment fix si moare acolo pe bara
on: misto ideea din semnatura..acolo tre sa ajungisigpic
Comment
-
Si eu sper la fel ) sau cel putin daca cade sa il aud/vad si sa fug dupa el in caz ca ma depaseste pe autostrada . Nu stiu ce sa zic despre moment fix ala da incearca...
Mai e mult pana acolo da incet si cu grija o sa ajungemY!M: alexut.style
Comment
-
off: poti pune un autocolant, si aia e
Comment
Comment