My ZUZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @UCN: Probabil ca o sa "arunc" si niste proiectoare sau o sa fac bara clean...ma mai gandesc. Cineva un VT ceva cu bara clean va rog ?
    @Carmeloa: Corect...buna si ideea asta (glumeam)
    @Dany_DNY: Asta am si eu in gand...clean look la bara. Stopuri o sa urmeze si alea dar nu cu semnal alb...o sa vad ce iau. Multumesc spor si tie
    @Bleizer: Mersi Bleizer. O sa vin si la intalniri cand pot.
    @Cezar: Corect ce ai spus Cezar...
    @Bleizer: Adevarat ca sunt si de folos...arata bine si ele dar arata bine si cu bara clean. Ma mai gandesc pana ajung acolo sa vad ce si cum fac.
    @SoSoRyNeL: Si sa ai folie pe spate e si mai misto
    @aleXpeed: Aia e cireasa de pe tort...
    @GEORGE TGN: Mersi pentru VT. Arata bine...

Leduri schimbate in bord + consola centrala (albe + acele rosii)
    Attached Files
    Y!M: alexut.style

Comment

• Albul ala are o tenta albastruie sau e de la poze? Arata foarte bine in combinatia asta, cum am si eu!!
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Tenta de albastru e de la poze. In realitate e alb

Comment

• Ar trebui sa schimb ledurile de la cd player ...

Succes!
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

• ar trebui sa schimbe playeru
            sigpic

Comment

• frumos ZUZ`ule daca tot se apropie iarna poate vine mos craciun la tine cu un cd player nou, in ton cu ledurile proaspat puse
              sigpic

Comment

• @Eu4yas: Nu are rost sa le schimb pe astea...o sa iau un cd player. Mersi
                @- Geo -: Ar trebui multe...si bani chiar . Ala il las mai la urma nu ma grabesc
                @`dada: Mersi dada...mosu a venit cu niste oglinzi de mcv si o sa mai vina cu ceva saptamana viitoare sa speram. Ala mai la urma

Azi am montat oglinzi de mcv iar saptamana viitoare sa speram ca mai urmeaza o surpriza. Pana atunci niste poze cu ZUZu
                Attached Files

Comment

• Pentru ca s-a cam pus prafu pe topic am zis sa revin cu ceva nou...de astazi, ZUZ e suparat ...Yes it's a BadBoy (Multumesc Ghetto Tuning)

Primul care a vazut badboy-ul a fost SDP-u e in premiera ...

Poze promit ca pun maine acum e intuneric si nu are rost..

Comment

• Vazut si eu..azi..vroiam sa pozez...dar e mai frumos ca proprietarul sa ne arate noile modificari
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• Puteai sa pui si pe intuneric, oricum e alba masina si se vede).
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Intradevar arata suparat ZUZ-ul.

A iesit foarte bine mi-a placut cum a iesit ce am vazut eu asa dintr-o parte.

Hai cu pozele mai detaliate.
                        sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Trebuia sa-i scriu pe spate.."matheo was here"
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• @matheo: Trebuia sa ii faci poze nenea da nu le postai )...Tare ideea cu scrisu pe spate ...da ce cauti tu pe la ghetto pe acolo oare pregatesti ceva?

@alex: Am incercat sa fac si nu se vedea prea bine...pun maine poze clare

@B-53-SDP: Mersi sdp-ule..maine vin si pozele mai detaliate. Mi-a placut surpriza ca ne-am vazut in trafic

Comment

• ZUZ`ule sa stapanesti sanatos badboy`ul si sa vopsesti capota sa iasa de belea. cat am stat in spatele tau la semafor am vazut ca portbagajul si bara cam lasa de dorit la capitolul vopsea....poate cand mai faci rost de bani le refaci ca e pacat de masinuta
                              sigpic

Comment

• Sarumana dada...capota o s-o vopsesc tot eu cu sprayu(ii dau doar la badboy...putin asa sa trec de iarna). Stiu si de portbagaj si de bara da nu are rost sa le vopsesc acuma pentru ca mai am planuri la exterior (scos bandouri,bara spate ph2,bara fata clean etc) si nu prea vad rostul sa o vopsesc acum. In vara daca avem banuti ii dam si o vopsire totala...cam asta a fost ultima modificare pe anul asta ca nu mai am nici job (a fost de sezon) si s-au cam dus banutii. Cautam de munca sa revenim in forta in primavara

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google