mult succes la gasit de munca si la modificarile viitoare lasa ca trece si criza asta si o sa fie bine (asa ma amagesc de cateva luni bune)
My ZUZ
Collapse
X
-
Sper sa-ti gasesti de lucru in primavara, asa am facut si eu anul trecut in decembrie, am zis ca ma reangajez la primavara si primavara m-am facut) ca nu mai gasisem. Spor in continuare!
Comment
-
Mersi sdp-ule te anunt cand o fi. In orice caz...prin vara
Am promis poze cu zuz suparat...au venit si pozele.Y!M: alexut.style
Comment
-
frumooss ... arata bine cu bad look
ce planuri ai pe viitor?
Comment
-
@Dany_DNY: Mersi. Planuri de viitor sunt multe...nu dau multe detalii doar va zic ca o sa se mearga mai mult pe stilul clean.
@Mishu: Mersi...tocmai asta ma oftic ca nu i-am facut nimic...l-am lasat fericit si cand m-am dus sa iau masina era suparat...sper sa nu isi revina )
@Bleizer: Mersi BleizerY!M: alexut.style
Comment
-
Originally posted by 191ZUZ View Post@Dany_DNY: Mersi. Planuri de viitor sunt multe...nu dau multe detalii doar va zic ca o sa se mearga mai mult pe stilul clean.
@Mishu: Mersi...tocmai asta ma oftic ca nu i-am facut nimic...l-am lasat fericit si cand m-am dus sa iau masina era suparat...sper sa nu isi revina )
@Bleizer: Mersi Bleizer
Ce-i asa secret in ce faci tu?
Vezi Matheo, care isi pune reglabila custom si perne de aer.
El daca nu zicea nimic, si dadea bomba, sigur ramaneam cu gura cascata toti.
Sau sgm, care a pus un motor de vw v6.
Sunt curios cu ce ai putea face tu o impresie....
PS: spun asta ca-i mult prea multa telenovela pe forumul asta pt mai nimic. De ex: "va urma o surpriza de proportii" SI cand colo, respectivul si-a pus ori huse, ori capace, ori un badboy, ori bandouri lipsa.
Succes in ce faci, si lasa misticismul ca nu-i cazul.
Comment
Comment