eu am asa o presimtire ca mai e ceva la faruri la vopsitu lor
My ZUZ
Collapse
X
-
Originally posted by Mishu View Postsmecherieee
eu spre sa le termin in weekendu asta
Originally posted by Rey91 View Postai spus surpriza
Originally posted by Mishu View Posteu am asa o presimtire ca mai e ceva la faruri la vopsitu lorY!M: alexut.style
Comment
-
Ahaaaaa.....acum m`am prins de ce nu mai vedeam ZUZ`ul prin parcare dimineata....a facut km. Multi inainte si spor la modificari, sa`ti iasa toate planurile anul asta.
(PS: sa te trec absent motivat sau nemotivat saptamana asta? in nici o zi nu ti`am vazut masina dimineata )sigpic
Comment
-
Mersi dada...la fel si tie sa iti iasa tot ce iti doresti pe noul an. Nu l-ai mai vazut pe ZUZ ca am fost mai mult schimbu 1 si la 6:45 cam asa plec...sapt viitoare sunt schimbul 2 deci ai ocazia sa il vezi :d
E greu cu timpu asta..si la munca in weekend si facultate...nici acum nu am ajuns sa imi iau si eu calendarul
Azi a reusit si ZUZ sa faca rost de calendar...Mersi CantoY!M: alexut.style
Comment
-
Originally posted by leo_negrescu View Postfrumoasa,imi place,non color.
Originally posted by katalin_89 View PostImi place masina si modificarile pe care le-ai adus pana acum.
Bafta incontinuare!
Originally posted by barthajozsef1 View Postfrumoasa rau masina sa ai grija de ea bafta la modificari
Originally posted by b3lick View Postfrumoasa masina.bafta in continuare si aspteptam poze cu noile faruri!
So...a venit mosu si la mine...cam tarziu dar a ajuns . Las pozele sa "vorbeasca". Multumesc si prin aceasta cale Serban! Recomand...Y!M: alexut.style
Comment
-
din ce in ce mai frumos zuz-ul ! .. bravos!
tu ai facut montajul ? ...
Comment
Comment