My ZUZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by tedyystaff View Post
    superba masinutza tineo tot asa ;)
    Multumesc

Originally posted by Mishu View Post
    ia vezi cum ti se pare ?
    Mi se pare...criminalaaaaaaaaaa rau de tot. Mersi ptr VT Numai cand o vad asa low...de restul nu mai am nevoie . Cum e si vorba aia...low is a lifestyle

Originally posted by - Geo - View Post
    jantele in nici un caz da lateral si din fata asa tre sa arate neaparat
    As vrea sa arate asa si eu dar ma retin anumite lucruri cum ar fi usile clean...in rest sa vedem

Originally posted by `dada View Post
    Mishu, parca jantele nu merg cu ZUZ`u. Farmecul la masinuta o dau si jantele lui de tabla vopsite cu alb. Si parca e putin cam prea joasa.....
    Felicitari pentru cum arata masina, imi place chiar mult de tot
    Asa e `dada jantele parca merg pe ceva mai clasic . Multumesc frumos

Originally posted by 17PnF View Post
    asa om, tace si face. frumoasa, ii sta bine!
    pot sa joc si eu un X si 0 pe masina ta la cantemir ???
    Mersi Pnf...

Ooo avem colegi noi . Cand mai trec pe la facultate o sa jucam si x si 0 iti promit dar cu o singura conditie: Nu pe ZUZ...gasim noi o alta masina )
    Y!M: alexut.style

Comment

• Nenea ZUZ scuza-ma ca te intreb:
      "MASINA ASTA E DE CURSE"???????????
      sigpicAjuta-ma si trimite sms la 1815(tarif normal) cu textul "CLK"

Comment

• mestere avem o problema grava... trebuie schimbata semnatura, trebuie o iti faci un alt Vt la logan.... ca daca ii mai pui dungile seamana
        Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• Originally posted by GEORGE TGN View Post
          Nenea ZUZ scuza-ma ca te intreb:
          "MASINA ASTA E DE CURSE"???????????
          Nenea,nenea...ZUZ e dă curse )))

mestere avem o problema grava... trebuie schimbata semnatura, trebuie o iti faci un alt Vt la logan.... ca daca ii mai pui dungile seamana
          Dungile le aveam in cap la inceput...dar in timp m-am hotarat sa merg pe simply&clean deci dungile nu vor mai exista . O sa schimb azi si semnatura

Comment

• Surpriza pentru ZUZ...momentan nu le pun pe masinuta ptr ca trebuie sa iau 2 cauciucuri si sa duc o janta la roluit...dar daca tot duc una cred ca le fac pe toate daca tot dau un ban. Important e ca le-am luat
            Attached Files

Comment

• frumoase cat te au dus?
              AdY_JmL_2015

Comment

• frumoasa masinuta te vad aproape in fiecare dimineata cand plec la munca acolo la muncii
                si jantele sunt misto sa le stapanesti sanatos si mai bine dai un ban mai mult si le faci toate

Comment

• Foarte frumoase jantele, cred ca o sa iti fur farurile sa le pun pe fordu meu ..sunt jmechere rau
                  http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Cu J, ai inteles?

Mai bine faci toate 4 jantele deodata si stii o treaba, arata bine!
                    4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• Postezi rar poze cu masina ta, dar si cand postezi pac cate o bomba. Arata bine tavalita jos masina si cu jantele alea. Bafta in continuare!
                      Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• Arata oke!
                        Si eu sunt curios de pret.

Comment

• opa zuzu are jante arata bine

Comment

• zici ca e masina SDP-ului , cand era mai mica , cu jantele astea
                            sigpic

Comment

• Arata bineeee, sa vina vara si hap cu ele pe masina.

Comment

• Originally posted by SoSoRyNeL View Post
                                Arata bineeee, sa vina vara si hap cu ele pe masina.
                                Mersi...abia astept sa le pun
                                Originally posted by FANE_CLK View Post
                                zici ca e masina SDP-ului , cand era mai mica , cu jantele astea
                                Nu stiam ca sdp-u a avut jantele astea...imi mai lipsesc dungile si sunt sdp2 )
                                Originally posted by Mishu View Post
                                opa zuzu are jante arata bine
                                Pai parca trebuia sa fac si pasu' asta...ms ;x
                                Originally posted by CataLiNNN View Post
                                Arata oke!
                                Si eu sunt curios de pret.
                                10mil...un cauciuc e nou si unul foarte putin uzat
                                Postezi rar poze cu masina ta, dar si cand postezi pac cate o bomba. Arata bine tavalita jos masina si cu jantele alea. Bafta in continuare!
                                Zuzu tace si face ). Merci..bafta si tie
                                Originally posted by aleXpeed View Post
                                Cu J, ai inteles?

Mai bine faci toate 4 jantele deodata si stii o treaba, arata bine!
                                Asta ziceam si eu Alex...le fac pe toate odata
                                Originally posted by Mariusrs View Post
                                Foarte frumoase jantele, cred ca o sa iti fur farurile sa le pun pe fordu meu ..sunt jmechere rau
                                Nu cred ca se potrivesc =)
                                Originally posted by Ady-bac View Post
                                frumoasa masinuta te vad aproape in fiecare dimineata cand plec la munca acolo la muncii
                                si jantele sunt misto sa le stapanesti sanatos si mai bine dai un ban mai mult si le faci toate
                                Mersi...o sa le fac pe toate 4
                                Originally posted by icstrem_no1 View Post
                                frumoase cat te au dus?
                                Ms..10mil

Caut si eu 2 cauciucuri 215/40/17 sh...cine are sau stie pe undeva sa ma anunte si pe mine...vreau sa ma tina o vara ca dupaia le schimb oricum dar nu mai am bani acuma sa iau si cauciucuri calumea...

LE: Stie cineva cam cat cantareste o janta de tabla la logan cu tot cu cauciuc ?
                                Last edited by 191ZUZ; 11 February 2011, 17:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google