My ZUZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In afara n-am zis nimic, bine depinde de fiecare, da eu nici in afara nu le folosesc, decat daca e ceata, da cand vad ca imi vine unu la 10 noaptea la stop la salajan cu proiectoarele aprinse, desi nu e nici pic de ceata afara.....
    Da fiecare cu parerile lui

In plus zuzu are lupe, ceea ce cred ca il ajuta foarte mult!
    Hai sa n-o mai ardem offtopic ca nu-i frumos

Comment

• Fiecare le aprinde cand vrea si cum vrea,parerea mea ca sunt utile noaptea in afara orasului,fie ca e ceata fie ca nu....in oras e o prostie sa le aprinzi,doar sa vada lumea ca ai tu proiectoare.A si asta in cazul in care nu ai xenon,daca ai xenon nu mai este nevoie de nici un proiector...
      http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• sunt foarte utile si pentru gropi , si mi-a fost utile si intr-o alta situatie, am luat 5 persoane ( adulti ) in masina plus bagaje multe pentru o distanta relativ scurta , dar primeam de la fiecare masina flash , pe europeana , si am aprins proiectoarele si faza scurta desi era noaptea tarziu )

in fine, suntem off topic, scuze zuzule
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Nu-i nimic...interesanta discutie despre proiectoare. Corect, sunt utile pe timp de ceata...dar daca ma gandesc eu bine cand am mers ultima data pe ceata...mai bine fac bara clean . Si nu neaparat de asta...dar in viitor o sa renunt la bandouri/manere etc
          Y!M: alexut.style

Comment

• te gandesti cand o sa vrei sa vinzi masina ?ma gandesc ca nu o ti-i pana crapa de tot...ce faci?pui bandouri la loc,spoilere,manere....?
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Nu ma gandesc pentru ca nu o vand...o tin pana pica tot de pe ea. Iar in caz ca o vand sa nu-mi spui ca nu o cumpara nimeni pentru ca nu are bandouri si are proiectoarele astupate...cine o vrea o cumpara si asa. Momentan o fac pentru mine...nu o fac sa o dau la altu

Comment

• stiu cum e piatasi nu cred ca tu,ai cumpara o masina modificata...asa ziceam si eu pana acu cateva luni...ca o tin pana pica tot de pe ea,dar uite ca m_am razgandit...
                bafta la ceea ce vrei sa-i faci,si doamne ajuta sa nu pice nimic de pe ea
                http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Vinzi usile si restul modificarilor....Asa cum tu ti-ai dorit modificarile astea, sigur sunt altii care le doresc. Deci, mai mult ca sigur nu ramai cu buza umflata.

Comment

• Originally posted by FloNZN View Post
                    stiu cum e piatasi nu cred ca tu,ai cumpara o masina modificata...asa ziceam si eu pana acu cateva luni...ca o tin pana pica tot de pe ea,dar uite ca m_am razgandit...
                    bafta la ceea ce vrei sa-i faci,si doamne ajuta sa nu pice nimic de pe ea
                    Stiu...inteleg. Daca ar fi modificata cu gust as cumpara . Si mie imi mai vine cateodata un gand sa o dau dar in ce tara traim si la salariile care le avem momentan eu nu imi permit alta masina...nici asta nu e luata din banii mei...asa ca sunt mandru de masinuta. Ce daca e Dacie...stii vorba aia altii mor si asa n-au iar melodia aia "eu merg cu Dacia iar tu pe jos..." inca face furori ) Mersi frumos, bafta si tie...si sa speram ca nu pica nimic de pe ele

Originally posted by Cezar View Post
                    Vinzi usile si restul modificarilor....Asa cum tu ti-ai dorit modificarile astea, sigur sunt altii care le doresc. Deci, mai mult ca sigur nu ramai cu buza umflata.
                    Corect...la asta ma gandeam si eu. De aia am pastrat ce piese s-au putut (arcuri normale,toba,jantele de tabla)
                    Last edited by 191ZUZ; 9 April 2011, 07:36.

Comment

• Cate ceva si pe la interior...am vopsit consola,manerele fata/spate,butonul de la torpedou.

Stie cineva unde gasesc eleron pentru luneta sau are cineva la vanzare ? Sa fie din fibra...de preferat original
                      Attached Files

Comment

• In afara de trening mai ai ceva pe albastru in masina , huse , schimbator , leduri .....cu ce ti se asorteaza culoarea asta ?
                        Exterior de nota zeeeece !
                        Felicitari.
                        sigpicTransport marfa !

Comment

• poate urmeaza sa asorteze restu in functie de culoarea asta, care e problema? imi place culoarea pe care ai ales-o...da cum a zis si bia, sper sa fie o continuitate
                          sigpic

Comment

• Originally posted by mary.bia66 View Post
                            In afara de trening mai ai ceva pe albastru in masina , huse , schimbator , leduri .....cu ce ti se asorteaza culoarea asta ?
                            Exterior de nota zeeeece !
                            Felicitari.
                            Daca ar fi asa de usor cum vorbim crede-ma ca le-as face pe toate odate...O sa urmeze: nuca schimbator,manson schimbator,imbracat frana de mana iar dupaia mai vedem

Originally posted by - Geo - View Post
                            poate urmeaza sa asorteze restu in functie de culoarea asta, care e problema? imi place culoarea pe care ai ales-o...da cum a zis si bia, sper sa fie o continuitate
                            Cu siguranta o sa fie o continuitate...rabdare

LE: Imbracata frana de mana si mansonul de la schimbator ca in poza asta dar in loc de rosu sa fie albastru...ce parere aveti? Merge ? Si ma gandeam sa vopsesc si tot tunelul...
                            Attached Files
                            Last edited by 191ZUZ; 19 April 2011, 20:42.

Comment

• alea da...da sa vopsesti tunelu mi se pare naspa...n am vazut o masina pe forumu asta care sa arate bine cu toate plasticele posibile vopsite..eu zic ca mergi pe drumu bun asa
                              PS: stiu cum e cu rabdarea, de doua luni sunt in lucru cu clean la portbagaj, ca n am mai avut timp de el )
                              sigpic

Comment

• daca vrei sa vopsesti tunelul, eu zic , ca ar fi mai bine negru , nu albastru, dar cum vrei tu bafta zuzule
                                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google