If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E naspa frate.Se baga tare in noi. Le trebuie bani.
Sa stii ca si la mine in oras se fac razii.In 2 ore pun si eu farurile stock la loc, si incerc sa le omologhez saptamana viitoare.
Vezi ca rotile se pot omologa, nu le vinde. Cauti pe cineva, dai 200-300 ron si te-ai scos, scrie in carte sau talon alte anvelope admise si n-are ce sa-ti mai faca.
Tot mai aiurea in tara asta!
E naspa frate.Se baga tare in noi. Le trebuie bani.
Sa stii ca si la mine in oras se fac razii.In 2 ore pun si eu farurile stock la loc, si incerc sa le omologhez saptamana viitoare.
Vezi ca rotile se pot omologa, nu le vinde. Cauti pe cineva, dai 200-300 ron si te-ai scos, scrie in carte sau talon alte anvelope admise si n-are ce sa-ti mai faca.
Tot mai aiurea in tara asta!
Nu stiu daca se pot omologa asa mari (pe 17'')...macar farurile as vrea sa le omologhez. Daca rezolvi ceva cu farurile si stii ceva mai multe informatii si despre jante ma anunti si pe mine te rog frumos dupa ce rezolvi tu. Mersi
dsign stiu ca avea jantele pe 17" omologate, dar nu merge sa omologhezi ceva doar cu 200-300ron. este destul de mult, daca a mai reusit cineva, bafta lui...
Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...
Nu-i vorba de dimensiunea jantelor. Daca se omologheaza, omologheaza orice dimensiune.Treaba-i sa fie trecut in carte. Intradevar, Dsign are omologare.
O sa incerc saptamana viitoare si te anunt de cum rezolv ceva.
Legat de cat costa, nu e un tarif, pentru ca nu se fac asa, se fac pe naspa, si depinde cat trebuie sa-i dai tu la omu de la rar sa-ti faca.
Din cate am auzit, daca de ex se ia de faru masinii, fiind original, practic e omologat.Cele tuning n-ar fi. Deci pana aici OK.
Acum, trebuie sa-ti omologheze xenonul. Insa cum? Aici e problema, ca eu desi imi pun spalator la far, si lupe si auto-adaptive, astea din urma mai greu, sau deloc, tot nu cred ca omologheaza careva, sa se bage sub masina si sa zica, da domnule, asta are.
Oricum, daca te opreste in trafic nenea politaiu si vede in talon/carte ca ai omologare, n-are ce sa-ti faca. Sunt curios daca sunt controlare cu cei de la RAR, impreuna cu politia, daca ei ar putea face ceva. Practic s-ar da in gat unu pe altu.Cel care ma opreste zice, hai domnule, deastea se fac la noi pe spaga, sau chiar el face, si atunci ar trebui sa taca.
E foarte aiurea problema asta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment