My ZUZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• poate daca lasai farurile fara sa le vopsesti negre poate nu mai apareau si ele pe lista...

bafta la rezolvarea problemei, un eveniment din asta iti taie tot cheful de a mai face ceva. lasa o scoti la capat cu bine, bafta multa!
    Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• deci sa inteleg ca daca nu erau vopsite cu negru la interior nu iti luau talonu??

Comment

• Am eu faruri pt ITP, daca vii diseara prin Grand Arena le ai.
        4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

• nu stiu, cred ca asta le-a atras atentia, vorba lu mcd-ul "intaite cand aveam dungile ma opreau in fiecare zi, acum nu mai am nici o problema"

zuz-ul ar putea sa ne spuna exact de ce s-au luat prima data...

aspectele stridente, atrag atentia.
          Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• ce urate vesti ne dai ZUZ`ule.....chiar imi pare rau pentru tine si sper sa o rezolvi cat mai repede si cat mai bine. multa bafta
            sigpic

Comment

• Originally posted by 17PnF View Post
              poate daca lasai farurile fara sa le vopsesti negre poate nu mai apareau si ele pe lista...

bafta la rezolvarea problemei, un eveniment din asta iti taie tot cheful de a mai face ceva. lasa o scoti la capat cu bine, bafta multa!
              Poate ca da...adevarat mi-au luat tot cheful :|...

Originally posted by evali_daniel View Post
              deci sa inteleg ca daca nu erau vopsite cu negru la interior nu iti luau talonu??
              Ba mi-l luau daca citeai mai bine am scris faruri,stopuri,toba,jante...

Originally posted by aleXpeed View Post
              Am eu faruri pt ITP, daca vii diseara prin Grand Arena le ai.
              Nu stiu daca am timp diseara...oricum da-mi un beep 0731427278 si vorbim cand poti. Mersi mult

Originally posted by 17PnF View Post
              nu stiu, cred ca asta le-a atras atentia, vorba lu mcd-ul "intaite cand aveam dungile ma opreau in fiecare zi, acum nu mai am nici o problema"

zuz-ul ar putea sa ne spuna exact de ce s-au luat prima data...

aspectele stridente, atrag atentia.
              De ce s-au luat prima data...pai s-au luat de toate odata. M-a luat cu "toba unde o ai scrisa" dupaia jante,faruri,stopuri...

Originally posted by `dada View Post
              ce urate vesti ne dai ZUZ`ule.....chiar imi pare rau pentru tine si sper sa o rezolvi cat mai repede si cat mai bine. multa bafta
              Sper si eu sa le rezolv dada...mersi frumos

Stopuri cu semnal alb are cineva in stare buna ? I le cumpar...ca sa nu iau noi ca nu are rost
              Y!M: alexut.style

Comment

• incearca duminica in vitan ! eu de acolo mi-am luat faruri la super pret
                Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• E naspa frate.Se baga tare in noi. Le trebuie bani.

Sa stii ca si la mine in oras se fac razii.In 2 ore pun si eu farurile stock la loc, si incerc sa le omologhez saptamana viitoare.

Vezi ca rotile se pot omologa, nu le vinde. Cauti pe cineva, dai 200-300 ron si te-ai scos, scrie in carte sau talon alte anvelope admise si n-are ce sa-ti mai faca.
                  Tot mai aiurea in tara asta!
                  Cumpar volan de Duster

Comment

• Originally posted by soboBN View Post
                    E naspa frate.Se baga tare in noi. Le trebuie bani.

Sa stii ca si la mine in oras se fac razii.In 2 ore pun si eu farurile stock la loc, si incerc sa le omologhez saptamana viitoare.

Vezi ca rotile se pot omologa, nu le vinde. Cauti pe cineva, dai 200-300 ron si te-ai scos, scrie in carte sau talon alte anvelope admise si n-are ce sa-ti mai faca.
                    Tot mai aiurea in tara asta!

Nu stiu daca se pot omologa asa mari (pe 17'')...macar farurile as vrea sa le omologhez. Daca rezolvi ceva cu farurile si stii ceva mai multe informatii si despre jante ma anunti si pe mine te rog frumos dupa ce rezolvi tu. Mersi
                    Y!M: alexut.style

Comment

• dsign stiu ca avea jantele pe 17" omologate, dar nu merge sa omologhezi ceva doar cu 200-300ron. este destul de mult, daca a mai reusit cineva, bafta lui...

Comment

• Nu-i vorba de dimensiunea jantelor. Daca se omologheaza, omologheaza orice dimensiune.Treaba-i sa fie trecut in carte. Intradevar, Dsign are omologare.

O sa incerc saptamana viitoare si te anunt de cum rezolv ceva.

Legat de cat costa, nu e un tarif, pentru ca nu se fac asa, se fac pe naspa, si depinde cat trebuie sa-i dai tu la omu de la rar sa-ti faca.
                        Cumpar volan de Duster

Comment

• poate 200 euro pentru omologare vreti sa ziceti

nasol zuzule, e pacat. dar vezi tu cum faci ..bafta sa ai ( si bani ) )
                          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Una e OMOLOGAREA, alta e sa fie trecute in carte/talon. Daca ma intelegeti ce vreau sa zic.
                            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• mai bine va explica dan.gutu, el stie mai bine si din cate am inteles dintr-un post de-al lui, nu se pot omologa altele decat 14,15

le: mai exact aici si aici
                              Last edited by Tudor; 6 May 2011, 19:04.
                              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Din cate am auzit, daca de ex se ia de faru masinii, fiind original, practic e omologat.Cele tuning n-ar fi. Deci pana aici OK.

Acum, trebuie sa-ti omologheze xenonul. Insa cum? Aici e problema, ca eu desi imi pun spalator la far, si lupe si auto-adaptive, astea din urma mai greu, sau deloc, tot nu cred ca omologheaza careva, sa se bage sub masina si sa zica, da domnule, asta are.

Oricum, daca te opreste in trafic nenea politaiu si vede in talon/carte ca ai omologare, n-are ce sa-ti faca. Sunt curios daca sunt controlare cu cei de la RAR, impreuna cu politia, daca ei ar putea face ceva. Practic s-ar da in gat unu pe altu.Cel care ma opreste zice, hai domnule, deastea se fac la noi pe spaga, sau chiar el face, si atunci ar trebui sa taca.
                                E foarte aiurea problema asta.
                                Cumpar volan de Duster

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google