My ZUZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Imi pare rau pentru tine Zuz-ule imi placea tare mult masina asa cum era pacat ca mai trebuie sa renunti la unele lucruri ca sa circuli "legal".

Comment

• Originally posted by Mariusrs View Post
      Nu te opreste nimeni ,daca oglinda farului nu este neagra.Pe el la oprit ca a ,atras prea mult atentia mai ales cu stopurile alea negre.
      M-a oprit din fata pentru stopurile alea negre ? Poate ai vrut sa spui faruri...

Originally posted by Dragman View Post
      ...si aici parerile sunt impartite...daca ai xenon dinala nesimtit de te sparge la ochi si mai e si albastru sau mov e normal sa le sara in ochi si sa te ia.Daca pui ceva cuminte,un 4300k sau maxim 6000k,nu prea iesi in evidenta...si mai vezi si bine pe ploaie,ceata...
      Dragman, nu am xenon dala nesimtit care bate spre albastru sau mov sau mai stiu eu ce cu toate ca el mi-a spus ca cica sunt albastre...imi venea sa ii zic eu cand or fi alea albastre le mananc cu tot cu becuri...n-ai ce sa le faci. Ce am eu pe masina e bi-xenon de 6.000k

Originally posted by CMD View Post
      Imi pare rau pentru tine Zuz-ule imi placea tare mult masina asa cum era pacat ca mai trebuie sa renunti la unele lucruri ca sa circuli "legal".
      Si mie imi pare rau...asta e. O sa vad la ce renunt si la ce nu
      Y!M: alexut.style

Comment

• nu renunta ma la nimic , printr`un control si un drum la rar au trecut si altii.
        stiu cum e , las`o asa cum a picat , ia`ti talonul inapoi si mergi inainte.
        suntem maturi nu ?

Comment

• ZUZ,ziceam in general...eu de exemplu am 6000k,dar din cauza lupelor capata o tenta alb-galbui...asa au fost farurile astea de la inceput...nu prea se vede ca e xenon...si Cata are dreptate.Mergem inainte cu tupeu.
          sigpic

Comment

• Vb lu Fof lasa-i draq ,asta e mergi la rar iti iei talonu si pui inapoi farurile,jantele.La stopuri ar trebui sa renunti ,mai bine iti iei cu semnal alb sau tuning...Cand aveam dacia 1310 ma opreau o data pe luna) si am adunat 10 mil amenzi ,asta e merg inainte,ei raman cu amenzile date si eu cu banii in buzunar))
            http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Vorba voastra mergem inainte...dar tot am renuntat la jantele pe 17''. Am gasit ceva frumos pe 15''

Niste poze cu jantele si cu ce am mai facut pe la interior
              Attached Files
              Y!M: alexut.style

Comment

• sunt de efect si legale! scoase putin in afara ar merge;)
                Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• sincer aratau mai bine alea pe 17" ...

talonu l-ai recuperat ?
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• foarte bine arata si cu astea

Comment

• Chiar daca ai trecut de la 17" la 15" si mergi cu 195 sau 205 cu o garda de 50 tot te taxeaza astia , in concluzie mai bine era cu 17 ".
                      Sa le plimbi sanatos !!!!
                      sigpicTransport marfa !

Comment

• mary.bia66: eu am jante pe 15 si gume 195 de un an jumate nu ma oprit nimeni sa imi ceara talonu pentru gume,asta e ultimul lucru de care ar putea sa se lege la o masina)
                        http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• nu sare asa repede in ochi....frumoase Alex jantele, iti trebuie distantiere obligatoriu. O sa schimbe masina total

Comment

• Cu farurile ce ai facut?
                            sigpic
                            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• prima poza...niste distantiere..putin cam mari ce-i drept si a 2 a poza...
                              oricum..imi plac mai mult jantele astea decat alea pe 17 "
                              Attached Files

Comment

• Deci clar, i-ai 4 distantiere de 20 mm, elimina bandourile si sa faci barile clean, va arata super!
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google