Imi pare rau pentru tine Zuz-ule imi placea tare mult masina asa cum era pacat ca mai trebuie sa renunti la unele lucruri ca sa circuli "legal".
My ZUZ
Collapse
X
-
Originally posted by Mariusrs View PostNu te opreste nimeni ,daca oglinda farului nu este neagra.Pe el la oprit ca a ,atras prea mult atentia mai ales cu stopurile alea negre.
Originally posted by Dragman View Post...si aici parerile sunt impartite...daca ai xenon dinala nesimtit de te sparge la ochi si mai e si albastru sau mov e normal sa le sara in ochi si sa te ia.Daca pui ceva cuminte,un 4300k sau maxim 6000k,nu prea iesi in evidenta...si mai vezi si bine pe ploaie,ceata...
Originally posted by CMD View PostImi pare rau pentru tine Zuz-ule imi placea tare mult masina asa cum era pacat ca mai trebuie sa renunti la unele lucruri ca sa circuli "legal".Y!M: alexut.style
Comment
-
Vb lu Fof lasa-i draq ,asta e mergi la rar iti iei talonu si pui inapoi farurile,jantele.La stopuri ar trebui sa renunti ,mai bine iti iei cu semnal alb sau tuning...Cand aveam dacia 1310 ma opreau o data pe luna) si am adunat 10 mil amenzi ,asta e merg inainte,ei raman cu amenzile date si eu cu banii in buzunar))
Comment
-
Vorba voastra mergem inainte...dar tot am renuntat la jantele pe 17''. Am gasit ceva frumos pe 15''
Niste poze cu jantele si cu ce am mai facut pe la interiorY!M: alexut.style
Comment
-
sincer aratau mai bine alea pe 17" ...
talonu l-ai recuperat ?
Comment
-
mary.bia66: eu am jante pe 15 si gume 195 de un an jumate nu ma oprit nimeni sa imi ceara talonu pentru gume,asta e ultimul lucru de care ar putea sa se lege la o masina)
Comment
-
prima poza...niste distantiere..putin cam mari ce-i drept si a 2 a poza...
oricum..imi plac mai mult jantele astea decat alea pe 17 "
Comment
-
Deci clar, i-ai 4 distantiere de 20 mm, elimina bandourile si sa faci barile clean, va arata super!
Comment
Comment