foarte frumoasa masina multa bafta..imi place culoarea ca e ca a mea
My ZUZ
Collapse
X
-
Originally posted by matheo66c View Postse aude bine bre....
Originally posted by marius-MSY View Postfoarte frumoasa masina multa bafta..imi place culoarea ca e ca a meaY!M: alexut.style
Comment
-
azi ma apuc sa-i schimb ultima piesa...cadrul motor....o sa te plimb cand o sa am roate iar...ca pe jante de tabla e panarama))))sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
@matheo lasa man ca mai astept nu e graba...m-au plimbat baietii aseara in constitutiei a fost frumos...va multumesc pentru primirea frumoasa :d. ramai la jantele azev sau le schimbi ?
@cristy asa am cumparat masina cu perdeluta aia acolo...pana o sa am bani de folie o sa ramana acolo pentru ca se simte cevaY!M: alexut.style
Comment
-
Raman la azev...ca zici ca sunt stelute ninja...o sa mai achizitionez inca un set..probabil cu 2 buc de 9j ....
Loganisti sunt oameni porimitori..doar sa nu vi cu mana goala...sa aduci punga de seminte si cola la 2 metri...)))sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
cu ce lipit numarul ? ...eu am incercat cu o banda dublu adeziva din targ si se dezlipise si am renuntat
Comment
-
Cu banda dubla adeviza dar e ceva mai lata. Mi-a incaput 2 fasii pe numar...dupa ce l-am lipit am tras de ala de pe fata ca e pus cam stramb si nu vrea nici de al naibii sa se dezlipeasca. Si de pe ala de pe spate am tras calumea sa fiu sigur si nimicY!M: alexut.style
Comment
-
de unde ai luat banda aceea? ...sorry de off
Comment
-
Din targ vitan...am dat 10lei parca
Si o poza cu nr-ul pus pe fata (stiu e cam stramb dar asta e nu sariti acum ) )
Ps: scuzati calitatea...nokia 6300 :dAttached FilesLast edited by 191ZUZ; 7 August 2010, 11:29.Y!M: alexut.style
Comment
Comment