My ZUZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

foarte frumoasa masina multa bafta..imi place culoarea ca e ca a mea
    sigpic

Comment

Originally posted by matheo66c View Post
      se aude bine bre....
      Mersi bre...ai lipsit azi din Constitutiei. Poate vi maine sa vad si eu low-u ala si sa ma faci o tura cu el sau inca e la reparat ?

Originally posted by marius-MSY View Post
      foarte frumoasa masina multa bafta..imi place culoarea ca e ca a mea
      Multumesc la fel...da albul are ceva special.
      Y!M: alexut.style

Comment

azi ma apuc sa-i schimb ultima piesa...cadrul motor....o sa te plimb cand o sa am roate iar...ca pe jante de tabla e panarama))))
        sigpic
        "BRABUS" STYLE

Comment

Frumos loganu, imi place cum se aude...dar da jos perdeaua aia din luneta...si pune-i o folie daca vrei umbra..:d
          AG 64 P U F

Comment

@matheo lasa man ca mai astept nu e graba...m-au plimbat baietii aseara in constitutiei a fost frumos...va multumesc pentru primirea frumoasa :d. ramai la jantele azev sau le schimbi ?
            @cristy asa am cumparat masina cu perdeluta aia acolo...pana o sa am bani de folie o sa ramana acolo pentru ca se simte ceva

Comment

Raman la azev...ca zici ca sunt stelute ninja...o sa mai achizitionez inca un set..probabil cu 2 buc de 9j ....
              Loganisti sunt oameni porimitori..doar sa nu vi cu mana goala...sa aduci punga de seminte si cola la 2 metri...)))
              sigpic
              "BRABUS" STYLE

Comment

Si mie imi plac azev-urile astea parerea mea sa ramai la ele. La naiba aseara am venit cu mana goala ) adica eram doar cu zuz . O punga cu seminte...pai la cati suntem se termina in 2 sec

Comment

Buna dimineata 191ZUZ ( vecinule de zona ) ... imi place cum arata masina pana acum, la grila aia de tinea emblema sa iei un negru mat de preferat!!! Bafta la modificari!
                  sigpic

Comment

Neatza fuguletz..suntem vecini ? Ce marfa ...Multumesc o sa iau si negru mat

Comment

Bine ai venit!
                      Dar ce cauta numarul acolo in parbriz?

Comment

Bine te-am gasit. Pai nr-u in parbriz a fost pus pentru ca am schimbat bara fata (am pus una de mcv) acum nr-u este la locul lui

Comment

cu ce lipit numarul ? ...eu am incercat cu o banda dublu adeziva din targ si se dezlipise si am renuntat
                          Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Cu banda dubla adeviza dar e ceva mai lata. Mi-a incaput 2 fasii pe numar...dupa ce l-am lipit am tras de ala de pe fata ca e pus cam stramb si nu vrea nici de al naibii sa se dezlipeasca. Si de pe ala de pe spate am tras calumea sa fiu sigur si nimic

Comment

de unde ai luat banda aceea? ...sorry de off
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

Din targ vitan...am dat 10lei parca

Si o poza cu nr-ul pus pe fata (stiu e cam stramb dar asta e nu sariti acum ) )

Ps: scuzati calitatea...nokia 6300 :d
                                Attached Files
                                Last edited by 191ZUZ; 7 August 2010, 11:29.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google