Masina arata superb asa clean.E foarte frumoasa.Ti-au iesit foarte bine barile vopsite la spray.Ai pregatit suprafata de vopsire inainte?
My ZUZ
Collapse
X
-
Pozele nu sunt editate...se vede doar din anumite unghiuri si depinde cum cade si lumina. Se vede pentru ca nu am vopsit toata usa...am dat putin mai mult decat bandourile adica o fasie. Jantele pe 17'' s-au dat...momentan raman astea pana cand o sa fie masina aproape gata iar atunci o sa iau ceva pe 16'' probabilY!M: alexut.style
Comment
-
foarte frumoasa masinuta ta, ZUZ-i, curata, ingrijita sa ai grija de ea si o sa aiba si ea de tine, baftaaa
Comment
-
Comment
-
Originally posted by solano View Postfoarte frumoasa masinuta ta, ZUZ-i, curata, ingrijita sa ai grija de ea si o sa aiba si ea de tine, baftaaa
Originally posted by Mishu View Postdeci vrea jos rau ar arata criminal
Originally posted by icstrem_no1 View Postai vopsit si usile cu spraiu?nu se vede naspa in lumina?cat te a costat scoaterea bandourilor?bft!
Am pus si nr-ul la locul lui...Y!M: alexut.style
Comment
-
De la vremea urata si de la ploile din ultimele zile s-au scurs si astea...offf vremea asta! Multumesc Mihai ca ai facut sa plouaY!M: alexut.style
Comment
-
Te-ai chinuit ceva sa le dai jos(ala e sange?)... nu avea Streulea un tutorial ?
La interior... da jos husa aia de volan...pune piele (face diferenta, calitate, look).
Am atasat o poza sa iti faci o parere.
Frumos tot in rest.. bravo... hai cu ea low... jantele is OK.Attached Files
Comment
-
frumos zuzu .... keep de good work
Comment
-
Originally posted by florinneny View PostMiato balana bravo imi place
Originally posted by C&S View PostTe-ai chinuit ceva sa le dai jos(ala e sange?)... nu avea Streulea un tutorial ?
La interior... da jos husa aia de volan...pune piele (face diferenta, calitate, look).
Am atasat o poza sa iti faci o parere.
Frumos tot in rest.. bravo... hai cu ea low... jantele is OK.
Originally posted by Rey91 View Postbv zuz-ule , da bine
Originally posted by sKyb0y View Postfrumos zuzu .... keep de good workY!M: alexut.style
Comment
-
Comment