loganu...sctr!!!
My ZUZ
Collapse
X
-
-
Originally posted by Mishu View Postarata bestial
bravo ma dar doar alea pe spate ?
Originally posted by bib_andrey View PostLa urmatoarea ploaie ce mai dispare de pe ea ?
Originally posted by Alin0007 View PostIi mai dai un rosu mat si esti chiar original! Acum pe bune, ce face un om trebuie sa facem toti?
Unde e originalitatea? Asa masina arata frumos dar pare o copie a alteia.
Originally posted by Mishu View Postarata bestial
bravo ma dar doar alea pe spate ?
Originally posted by bib_andrey View PostLa urmatoarea ploaie ce mai dispare de pe ea ?Y!M: alexut.style
Comment
-
Originally posted by 191ZUZ View PostImi zici si mie cu care seamana ? Ai zis rosu mat...KYS? el are bari prelungite,praguri,eleron luneta,eleron portbagaj, TOATE USILE clean etc..vrei sa iti mai enumar ? Sa iti spun ceva nu prea ai cum sa fi original...pentru ca sunt o gramada cu badboy, o gramada cu bari clean, o gramada cu portbagaj clean etc...daca esti tu asa de mare de ce nu faci tu ceva original la masina ? Daca nu-ti convine, fa-ti tu ceva la masina si pune-ti drepturi de autor iar dupaia daca te copiaza cineva, da-l in judecata. Bafta
Si acum sa fiu serios, crezi ca ma incanta o masina vopsita cu bidineaua si fara bandouri la usi?
Comment
-
Aline, daca mie imi place un logan cu bari de la pilot, nu imi pun pentru ca a avut anonimboy asa ? sau daca imi place clean bara fata sau fara bandouri nu imi fac asa ca are Cosmin si Mateo ? am restrictie ? si in plus, cum zicea si zuzu, fiecare e diferit in felul lui ;) bafta in felul tau unic si nemaintalnit in lumea asta." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by andrei.n View PostFelicitari Mister ZUZ ! Masina ta arata foarte bine si se aude de asemenea la fel. ! bafta in continuare ca idei sunt multe!
Originally posted by Alin0007 View PostDin raspunsul tau infantil, se vede clar cat esti de frustrat. Ce-ti spusesem mai sus era un mic sfat de viitor. De a face ceva nou si original.
Si acum sa fiu serios, crezi ca ma incanta o masina vopsita cu bidineaua si fara bandouri la usi?Y!M: alexut.style
Comment
-
ZUZ,de ce te stresezi???masina arata bine si tie tre sa-ti placa, nu la X Y Z.....http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
-
-
Originally posted by Alin0007 View PostIi mai dai un rosu mat si esti chiar original! Acum pe bune, ce face un om trebuie sa facem toti?
Unde e originalitatea? Asa masina arata frumos dar pare o copie a alteia.
Arata super masinutza,place mult bara fata .
Comment
Comment