My ZUZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• loganu...sctr!!!
    sigpic
    "BRABUS" STYLE

Comment

• Matheo, eu mi-am taiat degetele )

@Loganu: Le-am dat pe o sticla de J&B
      Y!M: alexut.style

Comment

• Sudeaza'i si usile, sa fie Logan coupe!
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Ii mai dai un rosu mat si esti chiar original! Acum pe bune, ce face un om trebuie sa facem toti?
          Unde e originalitatea? Asa masina arata frumos dar pare o copie a alteia.

Comment

• arata bestial
            bravo ma dar doar alea pe spate ?

Comment

• La urmatoarea ploaie ce mai dispare de pe ea ?
              Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.
              sigpic

Comment

• Originally posted by Mishu View Post
                arata bestial
                Mersi mishu...da momentan decat alea pe spate

Originally posted by bib_andrey View Post
                La urmatoarea ploaie ce mai dispare de pe ea ?
                Momentan nu o sa mai dispara nimic de pe ea

Originally posted by Alin0007 View Post
                Ii mai dai un rosu mat si esti chiar original! Acum pe bune, ce face un om trebuie sa facem toti?
                Imi zici si mie cu care seamana ? Ai zis rosu mat...KYS? el are bari prelungite,praguri,eleron luneta,eleron portbagaj, TOATE USILE clean etc..vrei sa iti mai enumar ? Sa iti spun ceva nu prea ai cum sa fi original...pentru ca sunt o gramada cu badboy, o gramada cu bari clean, o gramada cu portbagaj clean etc...daca esti tu asa de mare de ce nu faci tu ceva original la masina ? Daca nu-ti convine, fa-ti tu ceva la masina si pune-ti drepturi de autor iar dupaia daca te copiaza cineva, da-l in judecata. Bafta

Originally posted by Mishu View Post
                arata bestial
                Mersi mishu...da momentan decat alea pe spate

Originally posted by bib_andrey View Post
                La urmatoarea ploaie ce mai dispare de pe ea ?
                Momentan nu o sa mai dispara nimic de pe ea
                Last edited by 191ZUZ; 2 July 2011, 06:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Felicitari Mister ZUZ ! Masina ta arata foarte bine si se aude de asemenea la fel. ! bafta in continuare ca idei sunt multe!

Comment

• Originally posted by 191ZUZ View Post
                    Imi zici si mie cu care seamana ? Ai zis rosu mat...KYS? el are bari prelungite,praguri,eleron luneta,eleron portbagaj, TOATE USILE clean etc..vrei sa iti mai enumar ? Sa iti spun ceva nu prea ai cum sa fi original...pentru ca sunt o gramada cu badboy, o gramada cu bari clean, o gramada cu portbagaj clean etc...daca esti tu asa de mare de ce nu faci tu ceva original la masina ? Daca nu-ti convine, fa-ti tu ceva la masina si pune-ti drepturi de autor iar dupaia daca te copiaza cineva, da-l in judecata. Bafta
                    Din raspunsul tau infantil, se vede clar cat esti de frustrat. Ce-ti spusesem mai sus era un mic sfat de viitor. De a face ceva nou si original.
                    Si acum sa fiu serios, crezi ca ma incanta o masina vopsita cu bidineaua si fara bandouri la usi?

Comment

• Aline, daca mie imi place un logan cu bari de la pilot, nu imi pun pentru ca a avut anonimboy asa ? sau daca imi place clean bara fata sau fara bandouri nu imi fac asa ca are Cosmin si Mateo ? am restrictie ? si in plus, cum zicea si zuzu, fiecare e diferit in felul lui ;) bafta in felul tau unic si nemaintalnit in lumea asta.
                      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Originally posted by andrei.n View Post
                        Felicitari Mister ZUZ ! Masina ta arata foarte bine si se aude de asemenea la fel. ! bafta in continuare ca idei sunt multe!
                        Mersi

Originally posted by Alin0007 View Post
                        Din raspunsul tau infantil, se vede clar cat esti de frustrat. Ce-ti spusesem mai sus era un mic sfat de viitor. De a face ceva nou si original.
                        Si acum sa fiu serios, crezi ca ma incanta o masina vopsita cu bidineaua si fara bandouri la usi?
                        Frustat ? Ti se pare...;) eu ti-am zis daca tot esti asa tare si mare si comentezi ca eu copii pe cineva, fa tu ceva original la masina si dupaia astept sa te lauzi ;). Eu macar am facut ceva la masina si m-am chinuit,am muncit, am cheltuit bani,nervi,timp etc pe cand tu ? ...mai intai gandeste inainte sa acuzi ca am copiat pe cineva. Bine ca am eu masina vopsita cu bidineaua, te deranjeaza cu ceva? Te-am fortat eu sa te uiti pe topicul meu? la pozele mele ? nu cred...

Comment

• ZUZ,de ce te stresezi???masina arata bine si tie tre sa-ti placa, nu la X Y Z.....
                          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Originally posted by Alin0007 View Post
                            , crezi ca ma incanta o masina vopsita cu bidineaua ?
                            nu ai vopsit tu bara fata cu sprayul mai demult ?
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• cand va calmati ?
                              sigpic
                              "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by Alin0007 View Post
                                Ii mai dai un rosu mat si esti chiar original! Acum pe bune, ce face un om trebuie sa facem toti?
                                Sa stii ca ZUZ'u nu e copiat de nicaieri,si totusi face ce vrea cu masina lui.

Arata super masinutza,place mult bara fata .
                                https://lh3.googleusercontent.com/-R...2520rosuuu.jpg

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google