My ZUZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ma baieti , lasati ma omul sa`si faca masina cum vrea , poa` sa astupe si volanul cu fibra ,
    e masina lui .
    eu in locul lui de ambitie o faceam cum o are kys , ....dar e scumpa vopsea...

Comment

• Doar pentru ca pe ZUZ sunt facute unele lucruri intalnite si pe alte masini mai cunoscute....asta nu inseamna ca se copiaza. Cum spune si Cezar...chiar e o evolutie...se face ceva din ce in ce mai bine. Deci nu are rost sa va certati pe un subiect de genul asta
      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Originally posted by Alin0007 View Post
        P.S. Un om cand se simte cu musca pe caciula si e prins, reactioneaza exact ca gasca de pustani de aici.
        Si cu asta inchei...Omule, eu daca iti scriam la tine pe thread ca nu imi place ceva, tu nu imi dadeai o replica ? Daca tu asta numesti ca m-am aprins, e grav...ai dat o replica si eu ma apar ce nu-ti convine in chestia asta ? Te-am mai intrebat tu vrei sa critici pe cineva si sa nu primesti nimic inapoi ? N-ai sa vezi...Daca ai stopuri gata esti unicat ? Dalea daca am bani fac si eu maine si o sa vezi ce inseamna CU ADEVARAT o copie..

Cu asta am terminat...daca mai e ceva de spus, imi poti da PM sa stii si vorbim acolo ca nu ma aprind cum sustii tu, ci doar discut

Multumesc Cezar si aleXpeed pentru apecieri, jantele vor fi schimbate cand o sa termin masina sa zicem asa...adica dupa vopsit. Momentan mai am de facut cate ceva pe la exterior si dupaia strang bani pentru vopsit.

@CataFOF: Adevarat ce spui...daca chiar vreau o copie strang eu bani de vopsit...chiar daca e scumpa si tot o faceam asa. Dar nu vreau asta...
        Last edited by 191ZUZ; 5 July 2011, 20:58.
        Y!M: alexut.style

Comment

• Originally posted by Alin0007 View Post
          Totu pana la stopuri nenea alex, ca neam de neamu tau n-a avut asa ceva. Si usor cu ciocu, ca avocatii nu-mi plac.
          Plus ca aici se comenteaza sau se apreciaza zuz-ul, nu eu. Asa ca gata cu caterinca, ca n-am ciocnit valizele in gara.

P.S. Un om cand se simte cu musca pe caciula si e prins, reactioneaza exact ca gasca de pustani de aici.
          avocat nu`i nimeni, iti spui parerea pana la o anumita limita, SINGURUL care poate critica este Cosmin(KYS) care "a fost copiat" . Eu nu consider ca a fost copiat pentru ca are multe ce nu are zuzul. Nu faci diferanta intre a copia un stil si a avea acelasi stil, eu zic sa-ti recapitulezi cunostintele in domeniul asta.Si cu asta am terminat totul bafta zuzule ;)
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• zuzuuu..nu schimba ma jantele tranteste-ooo o sa dea mult mai bine (parerea mea )

Comment

• cand ai de gand sa renunti la jante ? pana in iarna ?
              da`mi un semn cand vrei sa le dai.

Comment

• Nu stiu daca renunt pana in iarna (nici nu sunt hotarat sa le dau)...o sa te anunt daca e ceva

@Mishu: O sa vad ce fac...momentan vreau sa termin cu exteriorul si vopsit

Comment

• schimbatul culorii la masina ta chiar nu isi are rostul. e bine asa

Comment

• Pai nu am spus neaparat ca o sa schimb culoarea, ci doar ca trebuie vopsita...v-a fi tot alba

Comment

• azi 2 prieteni taximetristi vorbeau despre masina ta si erau foarte entuziasmati ...

Comment

• hai ca imi place cum arata masina ..

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
                          azi 2 prieteni taximetristi vorbeau despre masina ta si erau foarte entuziasmati ...
                          Care? Unde? Cum? ) . Trebuia sa le zici sa critice aici pe forum

Originally posted by Loganu View Post
                          hai ca imi place cum arata masina ..
                          Mersi

Comment

• si mie imi place masina. e adevart ca la noi pe forum vei vedea o multitudine ce elemente clean/bari mcv/diverse stoape, dar zuz-ul are un design destul de inchegat si placut ochiului. mie personal imi place.

Comment

• spor la vopsit o sa iasa frumos albul ii pune in evidenta anumite trasaturi ce o face unica ;)

Comment

• frumoasa masina zuzule tine o tot asadaca tot o vopsesti...gandeste te la o culoare mai speciala...
                                AdY_JmL_2015

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google