Pai, alb mat e acum, dar nu prea da bine.
My ZUZ
Collapse
X
-
Originally posted by cosmin 1995 View PostFrumoasa masina ai zuz-ule!
Originally posted by aleXpeed View PostAr trebui sa te faci vopsitor)). Hai ca iese frumoasa!
Originally posted by matheo66c View PostSpray power,asa eram si eu ))
Originally posted by Dany_DNY View Postle ai cu "shpray-u" )) ... la ce culoare te-ai gandit ?
Originally posted by MihaiVN View PostFoarte frumoasa masinuta , spor la modificarile pe care ti le-ai propus ...
Originally posted by SoSoRyNeL View PostDin ce in ce mai bine!
Eu zic tot la alb sa ramai, zic zuz, zic alb!
Originally posted by lau911 View Postalb cu perle mov sau alb cu perla ...........
Originally posted by Dany_DNY View Postsau alb mat
Originally posted by sorin17 View PostAsa o vezi tu alb matY!M: alexut.style
Comment
-
nu stiu zuzule, m ai pierdut de cand ai facut barile clean...incet incet incepe sa nu mi mai placa..parca barile sunt prea masive asa modificate si portbagaju, ori e ciudat ca e singuru, ori ceva nu e bine
oricum respect ca faci ceva original, nu mergi pe clasic, important e sa ti placa tiesigpic
Comment
-
Zuzu-le ti-am vazut bolidu ,azi la muncii)
Comment
-
si eu acuma am trecut pe langa ea
Comment
-
-
-
Da e la muncii...a mai trecut si el pe acasa .
@nikyza: Nr-u l-am pus dupa ce am facut pozele
@- Geo -: Portbagajul nu e singurul...dar momentan nu e prea comun. Poate o sa devina pe parcurs cum au devenit si badboy-urile.Y!M: alexut.style
Comment
-
Ca sa moara fetiliiiii . Mai stergem prafu'...deci vopsit plafon negru mat, azi m-am apucat si de stalpii centrali tot in negru mat, mai am de montat un stalp,vopsit polita din spate cu boxe in negru, mai am sa fac lateralele din spate care le fac in albastru. Poze...Attached Files- Imag051.jpg (87.2 KB, 640 views)
- Imag052.jpg (86.5 KB, 623 views)
- Imag053.jpg (76.6 KB, 618 views)
- Imag054.jpg (82.7 KB, 607 views)
- Imag055.jpg (81.4 KB, 206 views)
- Imag056.jpg (85.3 KB, 211 views)
- Imag057.jpg (78.4 KB, 193 views)
- Imag061.jpg (59.7 KB, 175 views)
- Imag062.jpg (64.1 KB, 187 views)
- Imag063.jpg (61.4 KB, 186 views)
- Imag067.jpg (87.3 KB, 196 views)
- Imag068.jpg (84.0 KB, 176 views)
- Imag069.jpg (95.6 KB, 163 views)
- Imag070.jpg (93.4 KB, 145 views)
- Imag071.jpg (97.8 KB, 142 views)
- Imag072.jpg (139.8 KB, 170 views)
Y!M: alexut.style
Comment
-
-
Si da si nu matheo...dar am albastru la interior si tinand cont ca si stalpii din fata ii las albastru, m-am gandit ca si cei din spate sa fie in albastru. Cred ca o sa dea bine. In rest totul v-a fi negru, inclusiv bordulY!M: alexut.style
Comment
Comment