My ZUZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sincer nu stiu ce are sdp-u prin interior. Nu am mai intrat pe net de mult...Da, am dat cu plastofix si fuller pe un stalp (l-am luat cu smirghel prea mare si era aspru)Am facut azi si stalpii din spate cu albastru si au iesit ok. Poze cu ei montati nu am pentru ca am terminat tarziu...o sa fac maine.

Cateva poze cu stalpii momentan
    Attached Files
    Y!M: alexut.style

Comment

• Merge un volan imbracat in piele si sa aibe cusatura albastra
      sigpic
      "BRABUS" STYLE

Comment

• Merge nenea matheo...unu de ph2 chiar si cu niste fete de usi de ph2 . Am in gand de toate, bani sa fie .

Pana una alta niste luminite la interior
        Attached Files

Comment

• trebuia sa pui albastre ca ale mele
          arata foarte bine si cu astea

Comment

• Arata mai bine albe :P

Comment

• M-a zapacit un coleg care e tov cu tine ... ca domne ca cica bagi prea multi bani in masina .... ) unu alex e mai bubuit el asa.... cica te stie....
              sigpic
              Fuck the Fuel Economy!

Comment

• plafonu lai vopsit sau lai tapitat?
                sigpic

Comment

• Originally posted by Mishu View Post
                  trebuia sa pui albastre ca ale mele
                  arata foarte bine si cu astea
                  Daca puneam albastre trebuiau mai "calde" ledurile...si + ca am bordul in alb..

Originally posted by sorin17 View Post
                  Arata mai bine albe :P
                  Si inca nu e gata...vreau sa mai pun si in spate, o a 2-a plafoniera si la manerele la usi..

Originally posted by kdr View Post
                  M-a zapacit un coleg care e tov cu tine ... ca domne ca cica bagi prea multi bani in masina .... ) unu alex e mai bubuit el asa.... cica te stie....
                  Da stiu am fost in liceu in aceeasi clasa cu el. Lucrati la mega... am lucrat si eu dar la Gloria. Am venit intr-o seara pe acolo pe jos de am baut niste beri cu el...te-am vazut pe acolo, duduia muzica in masina . El nu e cu tuningul si daia zice...ia intreaba-l ce si-a luat el de 150 mil )

Originally posted by unknown View Post
                  plafonu lai vopsit sau lai tapitat?
                  L-am vopsit ...

Comment

• super fain arata combinatia...
                    sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

• Nu miroase a vopsea? Cu ce ai dat inainte de vopsea!

Comment

• Arata bine , dar daca ai face si putina curatenie in ea ,atunci ar merita .
                        Pana sa pui luminite si leduri in spate fa-o fericita la o spalatorie !!!
                        sigpicTransport marfa !

Comment

• Originally posted by dodolorand View Post
                          super fain arata combinatia...
                          Multumesc
                          Originally posted by Narcisuc20 View Post
                          Nu miroase a vopsea? Cu ce ai dat inainte de vopsea!
                          A mirosit putin la inceput...am dat cu parfum dala de masina. Nu am dat cu nimic inainte...decat cu spray
                          Originally posted by mary.bia66 View Post
                          Arata bine , dar daca ai face si putina curatenie in ea ,atunci ar merita .
                          Pana sa pui luminite si leduri in spate fa-o fericita la o spalatorie !!!
                          Am fost ieri i-am facut interior-exterior da nu am pus poze... era normal ca nu o las asa

Comment

• in plafoniera banuiesc ca ai un singur Bec. Nu ... ???
                            sigpic
                            Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• Nu, este un modul cu 6 leduri

Comment

• ca lumineaza cam incet ... o sedinta de poze pe cand ?? ce planuri mai ai ?? am vazut ideea de la portbagaj aplicata si pe un renault megane ... arata bine si acolo dar mult mai bine arata la tine ...
                                sigpic
                                Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google