@Alex: Daca merg ceasurile puse...m-ar interesa . Lasa-mi un pm cu cat vrei pe el...ceasurile au fost luate la pachet cu tot cu suport etc...nu am avut de ales. Si eu vroiam oil temp...dar o sa le schimb in timp.
My ZUZ
Collapse
X
-
Nu a uitat nimeni de vechile dacii Marius doar ca tehnologia a avansat si trebuie sa avansam si noi odata cu ea nu?plus ca loganul este o masina mai grea decat dacia care poate rula la viteze mai mari si are nevoie de frane mai bune.
Toate au acelasi diametru.Ti-am lasat PM
Comment
-
MIU-le sapt viitoare iau banii si te anunt cand sa trimiti ala.
Niste poze "da sezon"Y!M: alexut.style
Comment
-
Stie cineva un service unde sa reglez si eu farurile ? Si care mai sunt preturile pentru reglajul farurilor ca am ramas in urmaY!M: alexut.style
Comment
-
Nu e mare tehnica sa reglezi farurile Alex,da-mi un telefon si iti zic ce trebuie sa facisigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Originally posted by Irinel TIN View Postla ce pret?
Originally posted by Z I K View PostMisto pozele de toamna!
Originally posted by matheo66c View PostNu e mare tehnica sa reglezi farurile Alex,da-mi un telefon si iti zic ce trebuie sa faciY!M: alexut.style
Comment
-
Dupa un weekend in care mi-am facut de lucru finisand la stalp, azi am terminat si sunt multumit de rezultat. Urmeaza ceasurile si poze mai clare..Attached FilesY!M: alexut.style
Comment
-
Meserie eu nici macar nu l-am probat pe masina sa vad cum vine.Acum ca m-am hotarat sa mai pastrez loganul,din toate piesele care le-am vandut de suportul asta imi pare cel mai rau dar nu e bai am gasit alt loc pt ceasuri.Bafta!
Comment
-
Pacar ca maine lucrez,aterizam si eu la polivalenta,frumos loganu tau,pacat ca nu am gasit si eu una alba cand am cumparat-o
Comment
Comment