My ZUZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Alex: Daca merg ceasurile puse...m-ar interesa . Lasa-mi un pm cu cat vrei pe el...ceasurile au fost luate la pachet cu tot cu suport etc...nu am avut de ales. Si eu vroiam oil temp...dar o sa le schimb in timp.
    Y!M: alexut.style

Comment

• Nu a uitat nimeni de vechile dacii Marius doar ca tehnologia a avansat si trebuie sa avansam si noi odata cu ea nu?plus ca loganul este o masina mai grea decat dacia care poate rula la viteze mai mari si are nevoie de frane mai bune.

Toate au acelasi diametru.Ti-am lasat PM
      Last edited by Alex_MIU; 4 November 2011, 22:45. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• MIU-le sapt viitoare iau banii si te anunt cand sa trimiti ala.

Niste poze "da sezon"
        Attached Files

Comment

• Stie cineva un service unde sa reglez si eu farurile ? Si care mai sunt preturile pentru reglajul farurilor ca am ramas in urma
          Attached Files

Comment

• unde e eleronu de luneta?:-?
            sigpic

Comment

• L-am dat jos pe ala, am cumparat unul de origine dar nu am avut timp sa il pun. Cel de la Mihai e de vanzare

Comment

• la ce pret?

Comment

• Misto pozele de toamna!

Comment

• Nu e mare tehnica sa reglezi farurile Alex,da-mi un telefon si iti zic ce trebuie sa faci
                    sigpic
                    "BRABUS" STYLE

Comment

• Originally posted by Irinel TIN View Post
                      la ce pret?
                      180 lei
                      Originally posted by Z I K View Post
                      Misto pozele de toamna!
                      Mersi
                      Originally posted by matheo66c View Post
                      Nu e mare tehnica sa reglezi farurile Alex,da-mi un telefon si iti zic ce trebuie sa faci
                      Stiu nenea ca nu e dar nu prea am timp mai deloc...am gasit la un service de reglat cu 35 lei dar o sa ajung abia sambata viitoare...daca am timp si atunci . Merci oricum. Daca nu ajung o sa iti dau un telefon ;)

Comment

• Dupa un weekend in care mi-am facut de lucru finisand la stalp, azi am terminat si sunt multumit de rezultat. Urmeaza ceasurile si poze mai clare..
                        Attached Files

Comment

• Meserie eu nici macar nu l-am probat pe masina sa vad cum vine.Acum ca m-am hotarat sa mai pastrez loganul,din toate piesele care le-am vandut de suportul asta imi pare cel mai rau dar nu e bai am gasit alt loc pt ceasuri.Bafta!
                          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Ms MIU-le ptr suport

@ Maine, 1 Decembrie ora 14:00 cine vrea sa vina in parcare la Polivalenta la o barfa...

Comment

• Pacar ca maine lucrez,aterizam si eu la polivalenta,frumos loganu tau,pacat ca nu am gasit si eu una alba cand am cumparat-o

Comment

• Eeee lasa ca se cunoaste la bani pentru ziua de maine . Multumesc...si loganu' tau e frumos,imi place ce i-ai facut pana acum...nu-i problema poate ne mai strangem intr-un weekend ceva

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google