bara vopsita in culoarea caroseriei este cea mai mare greseala care o fac pasionatii, loganul fara bara vopsita in culoarea masinii este cel mai frumos. prestigeul care are aceeasi culoare si pe bara nu e la fel de frumos ca celelalte, acesta e un dezavantaj al masinii, nu as cumpara prestige din cauza asta.
My ZUZ
Collapse
X
-
pasionatule' ZUZ numai are bandoul acela negru (e clean) ... deci nu ar avea cum sa o vopseasca partial
PS Ms Alexe pt plimbarea de astazi , foarte misto masina !
Comment
-
Originally posted by logan5 View Postbara vopsita in culoarea caroseriei este cea mai mare greseala care o fac pasionatii, loganul fara bara vopsita in culoarea masinii este cel mai frumos. prestigeul care are aceeasi culoare si pe bara nu e la fel de frumos ca celelalte, acesta e un dezavantaj al masinii, nu as cumpara prestige din cauza asta.
Comment
-
@logan5: Deci daia e greseala ca o fac toti pasionatii nu ? Te cam contrazici singur...defapt aici tine strice de parerea fiecaruia si de cum ii place lui.
@Dany_DNY: Cu placere man, ma bucur ca ti-a placut . O sa mai facem iesiri dastea asa dar acum vine frigul, poate la anu' si poate cu masini mai modificate.
@CataFOF: Acolo la ei sunt mai cu stil )
Niste poze de azi...Y!M: alexut.style
Comment
-
Originally posted by cristi_alex View Postimi place bara fata cum ai modificat-o
Originally posted by GEORGE TGN View PostZUZUle frumoasa masina....... Tino tot asa...... sper ca ai de gand sa scoti si manerele de pe fata....
P.S. Zi si la lume de cealalta maisna........ (glumesc)
Azi am mai trecut putin la "modul de iarna" am luat un carton, l-am vopsit negru si l-am pus in spatele la plasa de la grila.Y!M: alexut.style
Comment
-
Inca un upgrade . Mi-am cumparat oglinzi electrice si incalzite de Prestige noi, originale. Trebuie sa mai iau joystick-ul, mufele si cabluri si dupaia montarea . Daca stie cineva sau are cineva ce am spus mai sus astept un PMAttached FilesY!M: alexut.style
Comment
-
-
misto Alexe ... sa le folosesti cu placere !
Comment
-
Originally posted by user2000 View Postuite-l pe domnul corectitudine... care nu se ia dupa altii si nu orbeste pe nimeni cu lupele sale , bravo!!! kmb;) poti sa ne arati si noua cum bar lupele tale ?
Originally posted by Dany_DNY View Postmisto Alexe ... sa le folosesti cu placere !Y!M: alexut.style
Comment
Comment