My ZUZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• bara vopsita in culoarea caroseriei este cea mai mare greseala care o fac pasionatii, loganul fara bara vopsita in culoarea masinii este cel mai frumos. prestigeul care are aceeasi culoare si pe bara nu e la fel de frumos ca celelalte, acesta e un dezavantaj al masinii, nu as cumpara prestige din cauza asta.
    Logan laureat 1.2

Comment

• pasionatule' ZUZ numai are bandoul acela negru (e clean) ... deci nu ar avea cum sa o vopseasca partial

PS Ms Alexe pt plimbarea de astazi , foarte misto masina !
      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Originally posted by logan5 View Post
        bara vopsita in culoarea caroseriei este cea mai mare greseala care o fac pasionatii, loganul fara bara vopsita in culoarea masinii este cel mai frumos. prestigeul care are aceeasi culoare si pe bara nu e la fel de frumos ca celelalte, acesta e un dezavantaj al masinii, nu as cumpara prestige din cauza asta.
        aici la mitici se practica treaba asta , distanta prea mare intre orase se reflecta in gusturile fiecare , la voi acolo sunt mai rafinate.

Comment

• @logan5: Deci daia e greseala ca o fac toti pasionatii nu ? Te cam contrazici singur...defapt aici tine strice de parerea fiecaruia si de cum ii place lui.

@Dany_DNY: Cu placere man, ma bucur ca ti-a placut . O sa mai facem iesiri dastea asa dar acum vine frigul, poate la anu' si poate cu masini mai modificate.

@CataFOF: Acolo la ei sunt mai cu stil )

Niste poze de azi...
          Attached Files
          Y!M: alexut.style

Comment

• imi place bara fata cum ai modificat-o
            sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

Comment

• ZUZUle frumoasa masina....... Tino tot asa...... sper ca ai de gand sa scoti si manerele de pe fata....
              P.S. Zi si la lume de cealalta maisna........ (glumesc)
              Attached Files
              sigpicAjuta-ma si trimite sms la 1815(tarif normal) cu textul "CLK"

Comment

• Originally posted by cristi_alex View Post
                imi place bara fata cum ai modificat-o
                Mersi...

Originally posted by GEORGE TGN View Post
                ZUZUle frumoasa masina....... Tino tot asa...... sper ca ai de gand sa scoti si manerele de pe fata....
                P.S. Zi si la lume de cealalta maisna........ (glumesc)
                Ms. Nu stiu daca le scot...nu cred. Masina e de zi cu zi si nu vreau sa am probleme. Ms ptr poza, o am si eu in calculator...ehe, as vrea eu sa fie si aia a mea e aranjata frumos cred ca sta pe la Muncii pe langa mine, am vazut-o pe aici. Stie cineva ceva detalii despre proprietar ? Sau daca are cont/topic pe vreun forum ? As vrea o sedinta foto cu amandoi ZUZ-i )

Azi am mai trecut putin la "modul de iarna" am luat un carton, l-am vopsit negru si l-am pus in spatele la plasa de la grila.

Comment

• sall, te-am vazut intr-o zi pe la Dristor,pe la Tip-top in invalmaseala aia din intersectie!!!
                  Tinc fest !!

Comment

• Salut, e posibil...stau prin apropiere

Comment

• Inca un upgrade . Mi-am cumparat oglinzi electrice si incalzite de Prestige noi, originale. Trebuie sa mai iau joystick-ul, mufele si cabluri si dupaia montarea . Daca stie cineva sau are cineva ce am spus mai sus astept un PM
                      Attached Files

Comment

• Daca si pe ele le vopsesti cu spray-ul, te alerg!

Sa fie primite
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• Nuuu nenea, sunt noi...si sunt albe . Cand ma uit la ele imi imaginez cum o sa arate masina in primavara dupa vopsire . Vezi ca ai un PM...Mersi frumos

Comment

• misto Alexe ... sa le folosesti cu placere !
                            Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• uite-l pe domnul corectitudine... care nu se ia dupa altii si nu orbeste pe nimeni cu lupele sale , bravo!!! kmb;) poti sa ne arati si noua cum bar lupele tale ?

Comment

• Originally posted by user2000 View Post
                                uite-l pe domnul corectitudine... care nu se ia dupa altii si nu orbeste pe nimeni cu lupele sale , bravo!!! kmb;) poti sa ne arati si noua cum bar lupele tale ?
                                M-a cautat cineva? Aici sunt...pai in primul rand lupele mele nu BAR si nici nu BAT daca tot ai specificat de corectitudine, atunci asa sa fie. Lupele mele au bi-xenon in ele si LUMINEAZA nicidecum sa bata pe cineva. Daca stai sa cauti, vei gasi si poze si daca te uiti putin mai inapoi au fost si reglate la service. Bafta

Originally posted by Dany_DNY View Post
                                misto Alexe ... sa le folosesti cu placere !
                                Mersi man

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google