in realitate masina arata de o mie de ori mai bine decat in poze l, te.am vazut dimineata pe la casa radio...
My ZUZ
Collapse
X
-
cere alte jante acum dupa vopsire
Comment
-
Originally posted by vdmihai View PostE superba
Originally posted by io0onut View PostFrumoasa
Originally posted by Irinel TIN View PostSuperba.De ce nu ai vopsit si manerele?
Originally posted by FLR View PostImi place.a iesit frumos.sa ai parte de ea
Originally posted by sKyb0y View Postde ce nu ai scos si manerele pe fata?
p.s ce toba ai ?
Originally posted by nicu_rcn View Postfoarte frumoasa,
de manere nu te mai intreb, insa parca ar fi mers si pragurile putin modificate...
Originally posted by icstrem_no1 View Posttrebuiau vopsite si manerele...oricum arata crimanal vagaboanta))succes in continuare;)!
Originally posted by PrEsTiGe View Postwow....arata bestiaaaaal!!! felicitari! toba cred ca e carub japan style:> ca a mea)
Originally posted by nicu_rcn View Postin realitate masina arata de o mie de ori mai bine decat in poze l, te.am vazut dimineata pe la casa radio...
Originally posted by hmv86 View Postcere alte jante acum dupa vopsire
Originally posted by B-64-MVP View PostBravo drace, a iesit belea, alte janNte mai mari putin, pe 16" ceva !!!!
Originally posted by B-53-SDP View PostA iesit foarte frumos numai ca intradevar ii trebuiesc alte jante.
Modelul asta vechi nu prea se potriveste. Sper sa nu te super ca ti-am spus.
Originally posted by logan21cdc View PostFrumoasa, dar cu manerele albe cred ca era mai bine.
Originally posted by Mr.Sebi View Postfoarte frumoasa. badboy-ul e facut cu fibra?! sper sa reusesc si eu sa-i fac capota badboy vara asta.
Intre timp am facut distributia la masina, am 71200 km acum cu ea. Ca imbunatatiri butoane fata cu modul impuls si ridicarea automata a geamurilor cand inchid masinaY!M: alexut.style
Comment
-
Pe principiul asta nu ies din casa,nu merg cu masina,nu mananc,nu zbor cu avionul, etc
Cand faci astfel de modificari iti asumi orice riscsigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Comment
-
-
Sa nu gandim asa departe . Stiu ca se pierde...e logic, vorba lui matheo pe principiul asta nu mai faci nimic in viata asta. Si noi ca oameni ca traim ne asumam o gramada de riscuri dar masina...
In fine trecem peste, ieri s-a schimbat maneta de stergatoare (e cu buton acuma domne ) s-a montat Computer bord si am si consum instant
PS: Maneta veche este de vanzare...daca vrea cineva, PMLast edited by 191ZUZ; 18 October 2012, 12:41.Y!M: alexut.style
Comment
-
Sa mai stergem praful de pe aici...daca toate merg cum trebuie, jantele se vor da la schimb pe niste Borbet A pe 16'' care vor trebui vopsite deci o sa astept pareri pentru culoare
Masinuta sta mai mult in garajLast edited by 191ZUZ; 16 January 2013, 16:05.Y!M: alexut.style
Comment
-
Jantele lui AdiRAM de pe urs ? Lasa-le cum sunt!
Comment
Comment