Asta zic si eu...)
My ZUZ
Collapse
X
-
Mersi icstrem. Si eu ma bucur ca suntem cati mai multi pasionati de asa ceva si ca ne ajutam intre noi cum putem. Si eu as schimba si aia si aia cum zici tu dar banii sunt marea problema dar incet,incet o sa le terminam noi. Multumesc la fel!Y!M: alexut.style
Comment
-
Arata bine cu portbagajul asa ''curat''.Cum ai deschiderea la portbagaj acum,si cat te-a costat?Te intreb pt ca vreau si eu in timp sa imi fac deschidere la portbagaj din telecomanda.
Comment
-
Actuator-ul ma gandesc ca e dinala ce am gasit pe aici pe forum la ''bazar' cu 75 ron.Multumesc de raspuns MVP-ule.
P.S. : La anuntul asta ma refeream : "Kit deschidere portbagaj Logan din cheie la 2 apasari succesive pe deschis - 75 lei."Last edited by TM24ADY; 19 August 2010, 13:21.
Comment
-
Originally posted by B-64-MVP View Postla geamuri fumurii te gandesti pe viitor?? eu zic ca ar da bine alex ! ! !
Originally posted by TM24ADY View PostArata bine cu portbagajul asa ''curat''.Cum ai deschiderea la portbagaj acum,si cat te-a costat?Te intreb pt ca vreau si eu in timp sa imi fac deschidere la portbagaj din telecomanda.
Originally posted by B-64-MVP View Postady deschiderea este din alarma, are un canal auxiliar, pe care in momentul cand il apesi sctioneaza un actuator care este montat la portbagaj. Iti trebuie un fir de la alarma si masa de pe caroserie. Asa e alex???
Originally posted by TM24ADY View PostActuator-ul ma gandesc ca e dinala ce am gasit pe aici pe forum la ''bazar' cu 75 ron.Multumesc de raspuns MVP-ule.
P.S. : La anuntul asta ma refeream : "Kit deschidere portbagaj Logan din cheie la 2 apasari succesive pe deschis - 75 lei."Y!M: alexut.style
Comment
-
Lucruri noi la ZUZ...
- am vopsit partea de jos la praguri cu negru
- am vopsit ramforsarea fata in negru
- am dat capacele jos
- am facut si putina ordine in masinaY!M: alexut.style
Comment
-
Comment