My ZUZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Thejock3r View Post
    bun bun acum parca e altceva,nu?
    Pai da joker...deja ma saturasem in fiecare zi cand veneam de la munca si ma uitam la ea vedeam albu ala pus ca-n *** acolo )). Acum e...alta viata

Originally posted by matheo66c View Post
    om hotarat ce sa mai!!!
    Pai asa trebuie matheo . Da cat mi-a luat sa ma hotarasc nu mai zici ) bine au fost probleme si cu timpul dar s-a rezolvat
    Y!M: alexut.style

Comment

• e dat d.... albul asta de la reno, arata bine pe orice model chiar si pe logan.
      sa-ti traiasca.
      Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

• Multumesc...si mie imi place cum arata alb. Defapt orice masina arata bine alba . Sa-ti traiasca si tie

Comment

• Frumos..mult mai bine arata acum

Comment

• Multumesc spark . Apropo stie cineva cum scot bandourile ? Vreau sa le vopsesc si nu stiu cum sa le scot. Am vazut ca au un surub la usa l-am scos pe ala dar cred ca are mai multe. Trebuie desfacuta fata la usa ? Sau are clipsuri ceva si trebuie sa insist ?

Comment

• are un surub ...si sunt prinse in clipsuri ! nu trebuie data fata de usa jos
              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Deci scot surubul ala si trag de bandou ? Nu se rup clipsurile alea ? ))

Comment

• la mine nu s-au rupt
                  Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Ok o sa incerc si eu :d. Ms de sfat

Comment

• Desfaci surubul si tragi de bandou dar nu spre tine ci intr-o parte si o sa vezi ca se culiseaza pe clipsuri, e mai simplu asa....

Comment

• Am inteles spark. Mersi...sa vedem ce iese maine

Comment

• ai facut ceva treaba, bine de tot asa cu ranforsarea neagra ! ! !
                          sigpic
                          The MVP

Comment

• Mersi MVP pai m-am plictisit in casa si am gasit ceva folositor de facut...

Comment

• frumos coleguia zi mi si mie tu ti ai acoperit singur gaurile din portbagaj?daca le acopar cu chit normal se face greu[as vrea s o fac eu]?!?sa scot emblemele,chituiesc,slefuiesc,doar sa ma duc la cineva sa i traga o vopsea...o tine chitul ala sau o crapa?ms!
                              AdY_JmL_2015

Comment

• o sa crape sigur ...el a facut lucrarea la Mihai de la ghetto ;)
                                sigpic
                                "BRABUS" STYLE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google