~16 kg din ce stiu eu
My ZUZ
Collapse
X
-
Mane sunt super misto jantele bafta multa in continuare.
Comment
-
Originally posted by 191ZUZ View PostLE: Stie cineva cam cat cantareste o janta de tabla la logan cu tot cu cauciuc ?
Comment
-
alex are dreptate ...in jur de 15 kilograme cantareste cu cauciuc mai uzat (185/65/r15)
Arata bine cu jantele astea ... bravo!
Comment
-
Originally posted by iamagi View Post~16 kg din ce stiu eu
Originally posted by KoolBody View PostMane sunt super misto jantele bafta multa in continuare.
Originally posted by aleXpeed View Post15 kg si 100 de grame cantareste janta de tabla cu cauciuc 185/65/R15. Am cantarit eu.
Originally posted by Dany_DNY View Postalex are dreptate ...in jur de 15 kilograme cantareste cu cauciuc mai uzat (185/65/r15)
Arata bine cu jantele astea ... bravo!
Originally posted by speed_shock View Postfrumoasa masina
sa ai parte de multi km fara probleme si fara incidente
Originally posted by Mishu View Postla culoare te-ai gandit ?
Mai am nevoie de 2 cauciucuri sa pun pe jantele de pe fata si sa le montez...Stie cineva vreo vulcanizare ceva unde au ? 215/40/17...Attached FilesY!M: alexut.style
Comment
-
-
Originally posted by FANE_CLK View Postpe Sos. Chitilei , la iesire , este o vulcanizare mare...unde are foarte multe cauciucuri SH..
Originally posted by icstrem_no1 View Postmai ra undeva pe fundeni o dasta cu vulcanizare si gume sh dar numai stiu sa ti zic sigur unde:-?
Originally posted by SoSoRyNeL View PostSa speram ca nu vine iar zapadaY!M: alexut.style
Comment
-
Va arata bine cu jantele astea, o sa i dea alta forma zuzului . Numai bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
Comment