ai interiorul farurilor vopsit negru? ai avut ceva probleme cu politia?
My ZUZ
Collapse
X
-
-
Originally posted by B-64-MVP View PostBravo alex, frumos, 17" rulezzzz ! ! ! Nu cumva sunt jantele de la Cezar, ca tare imi par cunoscute??? Si ce talon ai pus la ele de 40?? Spor la treaba si la modificari ! ! !
Originally posted by Kalimera22 View PostPe la Ilioara se auzea o toba..si zuzu..iar la Titan faceai stanga peste linia de tranvai...usor, usor
Originally posted by sKyb0y View Postai interiorul farurilor vopsit negru? ai avut ceva probleme cu politia?Y!M: alexut.style
Comment
-
foarte frumoasa manfata arata intr-un mare fel,e super contrastu alb+negru!bafta in cont...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by SoSoRyNeL View PostNumaru pe spate l-ai dat tu jos sau a cazut pe undeva? ca azi am vazut ca nu il aveai :-/
Originally posted by FloNZN View Postfoarte frumoasa manfata arata intr-un mare fel,e super contrastu alb+negru!bafta in cont...Attached FilesY!M: alexut.style
Comment
-
arata foarte bine masina cu jantele astea ..pe cat sun??? si jante si anvelopele?
Comment
-
Originally posted by 17PnF View Postbreee schimba poza la semnatura e urata!!!
e mai asta reala!!!
bafta!
Originally posted by SoSoRyNeL View PostAm crezut ca ti-a cazut pe strazile patriei ca na..n-ai si tu suport
Originally posted by Mariusrs View Postarata foarte bine masina cu jantele astea ..pe cat sun??? si jante si anvelopele?
Originally posted by Mishu View Postare jante pe 17 " 205/40/17" daca nu ma insel
Originally posted by GOLAN91 View PostMara janteleS-a le stapanesti sanatos,ai grija la gropi,borduri....
Originally posted by `dada View Postcineva i`a furat numarul de pe spate ZUZ`ule tu stiai?
Am vazut`o in dimineata asta...frumoasa rau
Mersi dadaY!M: alexut.style
Comment
-
Una mica...o sa urmeze si restulAttached FilesLast edited by 191ZUZ; 28 February 2011, 02:42.Y!M: alexut.style
Comment
Comment