parerea mea ar merge paza 4 cu jantele albe.
My ZUZ
Collapse
X
-
Nu am mai postat de mult pe aici...Masinuta a mai primit intre timp un player Pioneer si 2 boxe Pioneer pe spate si am dat jos carbonul de pe aeratoare, dupa care am vopsit inelele in albastru. Pun si niste pozeY!M: alexut.style
Comment
-
Foarte frumosa masina,facuta cu mult bun gust.Apropo proiectoare nu pui?
Comment
-
Originally posted by leo_negrescu View Postfoarte frumos.
Originally posted by Mariusrs View PostFoarte frumosa masina,facuta cu mult bun gust.Apropo proiectoare nu pui?
Originally posted by Tudor View Postface clean la bara, si e mai bine, zic eu bafta zuzule, sa faci masina in acelasi stil !
Originally posted by BeYh3m View Postfff frumoasa masina .. felicitari ... spor la modificari ... hai cu un clean la bara de fara ... succesY!M: alexut.style
Comment
-
las-o man asa si pune proiectoare...toti au clean acu,faci si uh...?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Cred ca mai multi sunt care au proiectoare decat care au clean...
LE: Am proiectoare si ... nu le folosesc, adica in oras sa merg cu faza scurta si cu proiectoare ca sa ce, sa-mi lumineze in lateral si sa ma injure astia la stop? Sau mai rau, pozitia si proiectoare...Acum fiecare cu parerile lui:PLast edited by SoSoRyNeL; 7 April 2011, 14:25.
Comment
-
-
Originally posted by SoSoRyNeL View PostCred ca mai multi sunt care au proiectoare decat care au clean...
LE: Am proiectoare si ... nu le folosesc, adica in oras sa merg cu faza scurta si cu proiectoare ca sa ce, sa-mi lumineze in lateral si sa ma injure astia la stop? Sau mai rau, pozitia si proiectoare...Acum fiecare cu parerile lui:P
ps: n-am zis cu rautate ;)" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Mah cine neaga ca nu sunt utile pe timp de ceata - se numesc totusi "proiectoare de ceata" ) - inseamna ca nu stie ce vorbeste..isi indeplinesc foarte bine rolul, normal ca nu s facute sa mergi cu ele doar pentru ca e intuneric...eu de exemplu, n as renunta niciodata la ele pentru ca merg mult extern si se face o ceata de innebunesti pe aici, da daca omu merge pe alt stil care i problema? nici eu nu credeam sa arate asa bine bara clean, da dupa ce am vazut la jockeru mi am schimbat parerea )sigpic
Comment
Comment