My ZUZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• parerea mea ar merge paza 4 cu jantele albe.

Comment

• Mie tot albe i-mi plac...
      sigpic

Comment

• Nu am mai postat de mult pe aici...Masinuta a mai primit intre timp un player Pioneer si 2 boxe Pioneer pe spate si am dat jos carbonul de pe aeratoare, dupa care am vopsit inelele in albastru. Pun si niste poze
        Attached Files
        Y!M: alexut.style

Comment

• foarte frumos.
          sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

• Foarte frumosa masina,facuta cu mult bun gust.Apropo proiectoare nu pui?
            http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• face clean la bara, si e mai bine, zic eu bafta zuzule, sa faci masina in acelasi stil !
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• fff frumoasa masina .. felicitari ... spor la modificari ... hai cu un clean la bara de fara ... succes
                sigpic
                Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• Originally posted by leo_negrescu View Post
                  foarte frumos.
                  Mersi

Originally posted by Mariusrs View Post
                  Foarte frumosa masina,facuta cu mult bun gust.Apropo proiectoare nu pui?
                  Ms...Nu pun pentru ca fac bara clean

Originally posted by Tudor View Post
                  face clean la bara, si e mai bine, zic eu bafta zuzule, sa faci masina in acelasi stil !
                  Mersi Tudor. O facem tot asa dar mai dureaza

Originally posted by BeYh3m View Post
                  fff frumoasa masina .. felicitari ... spor la modificari ... hai cu un clean la bara de fara ... succes
                  Mersi...spor si tie. O sa vina si bara clean
                  Y!M: alexut.style

Comment

• las-o man asa si pune proiectoare...toti au clean acu,faci si uh...?
                    http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Cred ca mai multi sunt care au proiectoare decat care au clean...
                      LE: Am proiectoare si ... nu le folosesc, adica in oras sa merg cu faza scurta si cu proiectoare ca sa ce, sa-mi lumineze in lateral si sa ma injure astia la stop? Sau mai rau, pozitia si proiectoare...Acum fiecare cu parerile lui:P
                      Last edited by SoSoRyNeL; 7 April 2011, 14:25.

Comment

• lasa ma sa le dea jos ca si asa sunt foarte grele )) mai castiga un cal frumos ))

Comment

• frumos deja astept bara sa o vad
                          https://lh3.googleusercontent.com/-R...2520rosuuu.jpg

Comment

• Originally posted by SoSoRyNeL View Post
                            Cred ca mai multi sunt care au proiectoare decat care au clean...
                            LE: Am proiectoare si ... nu le folosesc, adica in oras sa merg cu faza scurta si cu proiectoare ca sa ce, sa-mi lumineze in lateral si sa ma injure astia la stop? Sau mai rau, pozitia si proiectoare...Acum fiecare cu parerile lui:P
                            pff, ati vazut unu' ca are proiectoare chinezarii de prin bazar la 30 de lei pe o dacie si generalizati, eu am proiectoare si chiar imi bat bine, e vreo problema? nu am primit niciun flash partea proasta sunt cele 3 puncte de amenda )

ps: n-am zis cu rautate ;)
                            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Mah cine neaga ca nu sunt utile pe timp de ceata - se numesc totusi "proiectoare de ceata" ) - inseamna ca nu stie ce vorbeste..isi indeplinesc foarte bine rolul, normal ca nu s facute sa mergi cu ele doar pentru ca e intuneric...eu de exemplu, n as renunta niciodata la ele pentru ca merg mult extern si se face o ceata de innebunesti pe aici, da daca omu merge pe alt stil care i problema? nici eu nu credeam sa arate asa bine bara clean, da dupa ce am vazut la jockeru mi am schimbat parerea )
                              sigpic

Comment

• nu era vorba de stil, geo , era vorba ca "te injura la stop " ;)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google