My ZUZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Arata bine si cu astea zuzule!

Comment

• arata superb cu astea noi am vazut masina azi pe la muncii.bft!
      AdY_JmL_2015

Comment

• Multumesc tuturor pentru pareri / critici. Nu am pus pe 15'' din cauza ca am ramas fara talon sau mai stiu eu...am pus pe 15 pentru ca am gasit jantele astea si imi plac cum dau pe masina (contrastul cu negru de la spite dau bine cu alb). Stiu ca cere mai jos si distantiere dar astea mai incolo...momentan o sa se lucreze la altceva.

Mishu, mersi pentru poza...cine stie cunoaste. Poza 2 in curand (ai uitat de semnal si inca ceva... ) )

Acum ca tot e dezmembrata prin interior, ma bate gandul sa vopsesc fetele de usi in negru mat dar ma retine ceva...mi-e frica in timp sa nu se cojeasca sau sa se faca urat cu toate ca dau cu plastofix etc. Vreau niste idei de la cei care le-au facut in negru...ati dat cu smirghel inainte ? Daca da cu cat..detaliati putin procesul
        Y!M: alexut.style

Comment

• pai m-am gandit sa mai intrii si tu in masina )

Comment

• zuz-ule eu sincer iti recomand sa nu le vopsesti....daca stii ca nu le vei mai da jos de pe masina da atunci se merita da altfel....cand le dai jos o sa crape sigur....eu sunt stan patitu...daca le vrei vopsite...eu am facut in felul urmator...am matuit cu smirghel de 1000 apoi cu 2000 am degresat cu alcool...apoi dat cu plastic primer de la duplicolor 1-2 maini...apoi 2-3 maini de vopsea neagra de la duplicolor sau nigrin(am folosit cea rezistenta la caldura cu soba aia pe ea)
            low....&.....slow

Comment

• @Mishu: Da, mersi te-ai gandit bine. Alea le-am pastrat, DECAT alea

@alexutzu: Mersi pentru info...

In curand modificari noi...

Comment

• Decat sa le tiganesti,ia fete de facelift

Comment

• Back from tuning...Ghetto Tuning! ZUZ a ajuns azi acasa...

Modificari:

-eliminat antena
                  -eliminat semnale laterale
                  -eliminat bandouri
                  -eliminat incuietori
                  -bara fata clean
                  -bara spate clean + miscorat locul la nr

Si o poza asa de curiozitate..
                  Attached Files

Comment

• In sfarsit ai facut bara adu poze si de la spate
                    https://lh3.googleusercontent.com/-R...2520rosuuu.jpg

Comment

• super , asteptam mai multe poze
                      sigpic

Comment

• zuzule o sa iti fac eu un pe spate clean cand te mai vad pe la facultate cu masina...

a iesit super partea frontala, asteptam sa vedem culoarea, alb perlat ceva?
                        Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• eram sigur arata super

Comment

• zuz-ule, hai cu mai multe poze, sa vada si ochiometru nostru
                            http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

• Bine zuzule, ce metoda bagi la vopsit? Cum ai vopsit si capota?

Comment

• Bravos a iesit super frumos imi place astept sa o vad vopsita.
                                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google