@matheo,fiecare isi spune punctul de vedere nu ?
My ZUZ
Collapse
X
-
Eu am fost calm mereu. Si gata cu postatu aici, vad ca baieteii sunt obisnuiti doar cu laude. Desi criticile sunt mai constructive. Asa ca spor la munca, bafta si fa-ti fierul cum iti place sau ma rog cum sunt altele!
Iar tu Tudorica, esti avocat? Ca vad ca n-ai inca varsta pentru asa ceva. Asa ca vezi-ti de treburile tale. Spune-ti opinia cu privire la masina, nu cu privire la mine.
Comment
-
Tudor ma cheama si`n buletin, deci Tudor ramane , nu cum vrei tu si mi`am spus opinia despre masina , dar prea tare te tii tu , cand de fapt n-ai cu ce sustine cuvintele pe care le spui. In fine, inchei aici ca se polueaza threadul aiurea. Bafta tie in tuningul tau unic si nemaintalnit ." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by FloNZN View PostZUZ,de ce te stresezi???masina arata bine si tie tre sa-ti placa, nu la X Y Z.....
Originally posted by Alin0007 View PostEu am fost calm mereu. Si gata cu postatu aici, vad ca baieteii sunt obisnuiti doar cu laude. Desi criticile sunt mai constructive. Asa ca spor la munca, bafta si fa-ti fierul cum iti place sau ma rog cum sunt altele!
Iar tu Tudorica, esti avocat? Ca vad ca n-ai inca varsta pentru asa ceva. Asa ca vezi-ti de treburile tale. Spune-ti opinia cu privire la masina, nu cu privire la mine.Y!M: alexut.style
Comment
-
Da domnu, avem si poze fara clante...numai ca sunt facute cu telefonu'
In fine, ce am inteles de la unii dintre voi ZUZ = KYS 2...bun, va deranjeaza cu ceva ? Daca da, astept PM nu mai faceti off aici!Y!M: alexut.style
Comment
-
Originally posted by Alin0007 View PostDin raspunsul tau infantil, se vede clar cat esti de frustrat. Ce-ti spusesem mai sus era un mic sfat de viitor. De a face ceva nou si original.
Si acum sa fiu serios, crezi ca ma incanta o masina vopsita cu bidineaua si fara bandouri la usi?
Originally posted by Alin0007 View PostAsa ca spor la munca, bafta si fa-ti fierul cum iti place sau ma rog cum sunt altele!
Infantililor, gata cu cuvantul "invidiosilor" . Zuz-ule tine-o tot asa, nu seamana deloc cu a lui KYS.
Copie dupa KYS este Loganul alb cu BUD la numar... pentru cine stie, aia copie! Mai nereusita da' ma rog.
Comment
-
Eu nu vad care-i buba daca se copiaza ceva bine facut. Ba chiar cred ca-i o evolutie. Uite, facem ceva ce a facut altul mai bine.
Si Alin spune binisor ce spune el acolo, insa nu chiar atat de agresiv si acidulat
Adevarul este la mijloc, mai exact unde este ZUZ acum.
Felicitari pentru munca depusa, mie imi place mult (tare mult mi-ar fi placut daca aveai alte roti).
Comment
-
Totu pana la stopuri nenea alex, ca neam de neamu tau n-a avut asa ceva. Si usor cu ciocu, ca avocatii nu-mi plac.
Plus ca aici se comenteaza sau se apreciaza zuz-ul, nu eu. Asa ca gata cu caterinca, ca n-am ciocnit valizele in gara.
P.S. Un om cand se simte cu musca pe caciula si e prins, reactioneaza exact ca gasca de pustani de aici.Last edited by Alin0007; 5 July 2011, 20:46.
Comment
-
Cand o sa ai GPL in combinatie cu serpi atunci sa vorbesti. Neam de neamu' tau n-a avut serpisori pe Logan. Terminam cu caterinca?
Comment
-
Eu il iau cu frumosul, ce a facut asa inovativ de-l critica pe Zuz, si el cu neam de neamu' tau... pai se poate?
Comment
Comment