TM80MAT, este fiecare liber sa aiba ce parere vrea. este bine sa stie omul ca, poate, unora le poate zgaria retina. masina per total imi place mult, are un stil curat si inchegat. exact capota aia nu-mi place mie. cat despre rabla mea, pe afara in afara de oglinzile de duster, stopurile fumurii si parbrizul cu tenta si parasolar e stock.
My ZUZ
Collapse
X
-
Originally posted by TM80MAT View PostMama tu ....dar tare frumoasa masina ai tu razvane .......tare inedita e ......
imi place acel eleron integrat ...
Comment
-
Interesanta capota portbagajului cum a fost realizata.Personal preferam sa fie facuta doar clean,fara acea prelungire,dar daca tie iti place e ok ca doar e masina ta.Dupa vopsirea integrala intr-un service va arata foarte bine loganelul.Bafta!
Comment
-
Multumesc tuturor pentru pareri .
@razvanamza: Incarcatura este uniforma, nu se vede bine in poze pentru ca bate lumina, unghiul, etc...+ ca stim cu totii cum sta bara spate la logan si daca se vede un pic stramb e de la bara. Sincer sa fiu, chiar daca nu faceam chestia asta portbagajul nu pastra linia aia de care spui tu pentru ca stopurile astea nu au acea linie. Mie personal imi place si am vrut sa fac ceva si putin mai diferit ca ai vazut lumea spune ca asta e kys 2...nu poti sa impaci pe toti cand faci o modificare, fiecare cu gusturile si parerile lui. Iti respect parerea, e dreptul tau si toti au dreptul la o parere. Nu am postat aici sa primesc numai laude, accept si critici...dar daca am facut o modificare, asa v-a ramane pentru ca inseamna ca imi place mie si celor care vad masina aproape zilnic
LE: Daca pun acum stopuri originale o sa vezi ca linia de care probabil vorbesti tu, este pastrataLast edited by 191ZUZ; 30 July 2011, 12:12.Y!M: alexut.style
Comment
-
Originally posted by razvanamza View Postpoti incerca mai bine stopuri gen SDP, adica identice cu original, dar albe transparent, pe care sa le incarci cu leduri asemeni fratelui Matheo. ar arata mult mai bine decat chinezismele, fii sigur. cat despre capota portbagaj, poate cand vad masina live se va vedea altfel.
Originally posted by SoSoRyNeL View PostBine zuzulll, arata bine portbagaju, mai ai de gand sa te mai duci pe la gheto?Y!M: alexut.style
Comment
-
este facuta cu spuma, mai mult ca sigur ...
Comment
-
-
Multumesc. Astazi s-a facut clean si usita de la rezervorul de benzina...Luni ZUZ v-a pleca la Ghetto pentru inca 2 modificari. Ca si pana acum nu spun ce o sa se faca, o sa vedeti poze dupa.
In curand incepe concursul la level 1, unde este inscris si ZUZ-u asta mic. Pentru cine doreste il poate vota aici -> http://www.loganclub.ro/forum/campio...11-t35255.html
PS: In pozele puse pentru concurs nu se vad toate modificarile. Mai lipsesc de acolo: stopurile,portbagajul,manerele spate,usita clean de la benzinaY!M: alexut.style
Comment
-
@geo_ultras: Mersi
....Attached FilesY!M: alexut.style
Comment
-
Bravo ZuZ-ule, vad ca nu stai deloc, ma bucur ca reusesti sa faci lucruri deosebite cu autohtona noastra draga !!! A iesit belea portbagajul, si usita de la busonul de benzina, abia astept sa termini cu modificarile din fibra si sa finalizezi proiectul cu o vopsea frumoasa, perlata daca este cazul si poate un alt set de jante(mai late, mai fioroase zic eu)., Respect si bafta la concurs !!!sigpic
The MVP
Comment
Comment