Sincer masina arata foarte bine .... si imi plac foarte mult modificarile aduse ... singurul lucru care nu imi place sunt jantele pe care te rog sa le schimbi ... ca nu dau bine deloc ... fara suparare te rog frumos dar chiar nu se potrivesc cu stilul abordat pana acum ... sper sa nu te superi ... succes in continuare
My ZUZ
Collapse
X
-
Originally posted by BeYh3m View PostSincer masina arata foarte bine .... si imi plac foarte mult modificarile aduse ... singurul lucru care nu imi place sunt jantele pe care te rog sa le schimbi ... ca nu dau bine deloc ... fara suparare te rog frumos dar chiar nu se potrivesc cu stilul abordat pana acum ... sper sa nu te superi ... succes in continuare
Deci unii nu au toate tiglele pe casa ...se pare ! CU ce te deranjeaza pe tine jantele lui ? tu conduci masina ? Tu faci zilnic drumuri cu ea ? E proprietatea lui ...e masina lui ...face ce vrea el cu ea ...daca el vrea sa ii puna jante de 13 ...de 13 pune ...daca vrea de 22 ...de 22 pune ... CA IDEE !
Modul de exprimare a unora e ....fara limite ...
Domnu ZUZ ...are o masina foarte frumoasa ...printre putinele ..din tara pot sa zic ....stilu lui e diferit fata de alti useri ....mai ales la portbagaj ....
Moda cu jante late ...devine banala .....jantele lui ...sa stii ...se pun pe masini clean ....gen Golf 1,2,3 ,VW corrado .
Numa bine ZUZ . Scuze pentru post .sigpic
Comment
-
@MVP: Mersi MVP-ule...fac si eu ce pot si cat mai pot . In primavara o sa fie vopsita. De jante momentan nu zic nimic...imi plac asa cum sunt.
@BeYh3m: Nu ma supar stai linistit. Sunt deschis si la critici. Dupa cum am mai spus, jantele vor ramane astea momentan.
@TM80MAT: Fiecare are dreptul la pareri...nu-i nimic, nu ma deranjeaza postul stai linistit. Numai bine si tie
@parpanel: Cu mana...se apasa in partea unde are balamaua
@MVP: Mersi MVP-ule...fac si eu ce pot si cat mai pot . In primavara o sa fie vopsita. De jante momentan nu zic nimic...imi plac asa cum sunt.
@BeYh3m: Nu ma supar stai linistit. Sunt deschis si la critici. Dupa cum am mai spus, jantele vor ramane astea momentan.
@TM80MAT: Fiecare are dreptul la pareri...nu-i nimic, nu ma deranjeaza postul stai linistit. Numai bine si tie
@parpanel: Cu mana...se apasa in partea unde are balamaua
Nu uitati de concurs...pentru cine nu a votat, mai este destul timp http://www.loganclub.ro/forum/campio...11-t35255.htmlY!M: alexut.style
Comment
-
ZUZ is back home
Modificari:
- micsorat grila din bara fata
- eleron lunetaY!M: alexut.style
Comment
-
Originally posted by 191ZUZ View PostZUZ is back home
Modificari:
- micsorat grila din bara fata
- eleron luneta
Comment
-
Eleronul e facut de Mihai sau e cumparat?Felicitari pentru modificarile de bun gust.
Comment
-
Originally posted by Logan 4 ever View PostImi place bata de sub scaun din poza 2
Foarte frumoasa masina
Originally posted by dan.moraru View PostCred ca ar fi dat mai bine daca micsorai grila si din lateral,oricum important sa iti placa tie.Hai mai repede cu vopsitul!
Originally posted by 17PnF View Postzuz-ule frumoasa evolutia masini, imi place mult.
app, ai spart vro banca de curge asa cu modificari?
Originally posted by retro 590 View PostDin ce in ce mai frumos Tine-o tot asa ZUZ
Originally posted by Alex_MIU View PostEleronul e facut de Mihai sau e cumparat?Felicitari pentru modificarile de bun gust.Y!M: alexut.style
Comment
-
Sal... am vazut evolutia masinii de la inceput si chiar imi place cum arata masina dar sper sa nu te superi , singurul lucru care numi place la masina sunt jantele (dar e gustul tau si nu am nimic impotriva este doar parerea mea)
PS: sa stii ca team votat
Succces in continuare si la cat mai multi bani
Comment
Comment