My ZUZ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sincer masina arata foarte bine .... si imi plac foarte mult modificarile aduse ... singurul lucru care nu imi place sunt jantele pe care te rog sa le schimbi ... ca nu dau bine deloc ... fara suparare te rog frumos dar chiar nu se potrivesc cu stilul abordat pana acum ... sper sa nu te superi ... succes in continuare
    sigpic
    Nu cautati niciodata sa faceti uz de autoritate cand puteti recurge la ratiune.

Comment

• Originally posted by BeYh3m View Post
      Sincer masina arata foarte bine .... si imi plac foarte mult modificarile aduse ... singurul lucru care nu imi place sunt jantele pe care te rog sa le schimbi ... ca nu dau bine deloc ... fara suparare te rog frumos dar chiar nu se potrivesc cu stilul abordat pana acum ... sper sa nu te superi ... succes in continuare
      Deci ai un tupeu ....enorm ......il rogi sa schimbe jantele .....cum vine aia ?

Deci unii nu au toate tiglele pe casa ...se pare ! CU ce te deranjeaza pe tine jantele lui ? tu conduci masina ? Tu faci zilnic drumuri cu ea ? E proprietatea lui ...e masina lui ...face ce vrea el cu ea ...daca el vrea sa ii puna jante de 13 ...de 13 pune ...daca vrea de 22 ...de 22 pune ... CA IDEE !

Modul de exprimare a unora e ....fara limite ...
      Domnu ZUZ ...are o masina foarte frumoasa ...printre putinele ..din tara pot sa zic ....stilu lui e diferit fata de alti useri ....mai ales la portbagaj ....
      Moda cu jante late ...devine banala .....jantele lui ...sa stii ...se pun pe masini clean ....gen Golf 1,2,3 ,VW corrado .

Numa bine ZUZ . Scuze pentru post .
      sigpic

Comment

• Domnu mat , esti de ce comentezi peste tot la my ride-urile de pe forum ? va raspunde Alex , nu cred ca tu trebuie sa raspunzi
        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Cum deschizi usita de la rezervor ?
          Jantele arata chiar bine pe masina alba, chiar daca unora nu le place.

Comment

• @MVP: Mersi MVP-ule...fac si eu ce pot si cat mai pot . In primavara o sa fie vopsita. De jante momentan nu zic nimic...imi plac asa cum sunt.

@BeYh3m: Nu ma supar stai linistit. Sunt deschis si la critici. Dupa cum am mai spus, jantele vor ramane astea momentan.

@TM80MAT: Fiecare are dreptul la pareri...nu-i nimic, nu ma deranjeaza postul stai linistit. Numai bine si tie

@parpanel: Cu mana...se apasa in partea unde are balamaua

@MVP: Mersi MVP-ule...fac si eu ce pot si cat mai pot . In primavara o sa fie vopsita. De jante momentan nu zic nimic...imi plac asa cum sunt.

@BeYh3m: Nu ma supar stai linistit. Sunt deschis si la critici. Dupa cum am mai spus, jantele vor ramane astea momentan.

@TM80MAT: Fiecare are dreptul la pareri...nu-i nimic, nu ma deranjeaza postul stai linistit. Numai bine si tie

@parpanel: Cu mana...se apasa in partea unde are balamaua

Nu uitati de concurs...pentru cine nu a votat, mai este destul timp http://www.loganclub.ro/forum/campio...11-t35255.html
            Last edited by 191ZUZ; 10 August 2011, 11:28. Reason: Automerged Doublepost
            Y!M: alexut.style

Comment

• ZUZ is back home

Modificari:

- micsorat grila din bara fata
              - eleron luneta
              Attached Files

Comment

• Imi place bata de sub scaun din poza 2
                Foarte frumoasa masina
                sigpic
                Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Originally posted by 191ZUZ View Post
                  ZUZ is back home

Modificari:

- micsorat grila din bara fata
                  - eleron luneta
                  Cred ca ar fi dat mai bine daca micsorai grila si din lateral,oricum important sa iti placa tie.Hai mai repede cu vopsitul!
                  sigpic
                  https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                  http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

Comment

• zuz-ule frumoasa evolutia masini, imi place mult.

app, ai spart vro banca de curge asa cu modificari?
                    Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...

Comment

• Din ce in ce mai frumos Tine-o tot asa ZUZ
                      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Eleronul e facut de Mihai sau e cumparat?Felicitari pentru modificarile de bun gust.
                        sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Originally posted by Logan 4 ever View Post
                          Imi place bata de sub scaun din poza 2
                          Foarte frumoasa masina
                          Pai nu trebuie sa lipseasca din masina . Ms

Originally posted by dan.moraru View Post
                          Cred ca ar fi dat mai bine daca micsorai grila si din lateral,oricum important sa iti placa tie.Hai mai repede cu vopsitul!
                          Am micsorat de jos pentru ca are buza aia mai lata si imi place cum arata. Vopsitul in primavara...

Originally posted by 17PnF View Post
                          zuz-ule frumoasa evolutia masini, imi place mult.

app, ai spart vro banca de curge asa cu modificari?
                          Mersi Pnf-ule. Ehe...daca spargeam banca eram departe acum .

Originally posted by retro 590 View Post
                          Din ce in ce mai frumos Tine-o tot asa ZUZ
                          Mersi
                          Originally posted by Alex_MIU View Post
                          Eleronul e facut de Mihai sau e cumparat?Felicitari pentru modificarile de bun gust.
                          Eleronul e facut de Mihai de la 0 (si ala de pe portbagaj)...e din fibra. Multumesc

Comment

• nebuniee
                            place varule

Comment

• Sal... am vazut evolutia masinii de la inceput si chiar imi place cum arata masina dar sper sa nu te superi , singurul lucru care numi place la masina sunt jantele (dar e gustul tau si nu am nimic impotriva este doar parerea mea)
                              PS: sa stii ca team votat
                              Succces in continuare si la cat mai multi bani

Comment

• Esti pus pe fapte mari ! Imi place cum a evoluat ZUZ in ultima perioada.

Parerea mea e ca jantele chiar dau bine pe masina

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google