Cred ca un cauciuc cu talon mai mic ar scoate janta mai mult in evidenta
My ZUZ
Collapse
X
-
O sa pun poze mai clare si cu jantele...
Am si eu o intrebare pentru cei mai cunoscatori ca aici nu prea ma bag...am facut o proba cu niste jante pe 15'' 7j pe fata et25 si am vazut ca nu mai e foarte mult pana sa atinga de etrier (dar mai este spatiu)...intrebarea mea este daca se pot circula cu ele asa sau este vreo problema ?Y!M: alexut.style
Comment
-
Am mesterit pe la jantele care au venit...mai am de facut una. Nu sunt facute profi dar arata bine zic eu . Se putea si mai bine dar nu mai am timp acum de facut la ele.Y!M: alexut.style
Comment
-
Am cantarit o janta....numai ca am tinut mana pe ea ca se cam ducea de pe cantar. Nu sunt originale ATS cup...din ce mi-a aratat au vreo 8kg fara cauciuc...
O sa imi trebuiasca niste distantieri pe fata...acuma vad ca merge asa dar vorba ta Fane,cand schimbam placutele ?!...
O poza cu ele montate...chiar daca nu sunt originale ats sunt multumit de ele...Attached FilesY!M: alexut.style
Comment
-
-
Originally posted by Adyy View PostSalut arata bine modelul asta ma atrage si pe mine.
Originally posted by retro 590 View PostCe dimensiuni au gumele?
Originally posted by matheo66c View PostMeserie, arata beton, lasa jantele asteaAttached FilesY!M: alexut.style
Comment
Comment