My*Ride "Cometa" B*84*DSE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cu jantele e mai complicat decat ma asteptam, nu am gasit pe stoc nicaieri si nu sunt nici la producator din cate am inteles.
    Astept alte optiuni din partea voastra pentru jante cu finisaj alb si sa nu fie prea scumpe.
    sigpic

Comment

ATS DTC pe 15...
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

Mersi dsign, arata bine ATS-urile alea si sunt si usoare... o nelamurire am totusi, eu nu gasesc decat pe 7x15", unde as putea gasi pe 6,5x15"? sau se potrivesc si alea fara sa schimb anvelopele?
        sigpic

Comment

merg si pe 7jx15

Comment

Sa te tina bine in curbe . Spor la modificari in continuare
            Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

merg si pe 7j dar cauciucul nu va mai fi asa inalt deoarece se intinde pe roata in timp, cauciucurile spate rulate iar cele de pe fata noi ...uite aici cam cum va arata cu cauciucuri 185/65 r15 si jante de 7J

Comment

Cred ca vor da bine aceste ATS-uri pe masina mea... mie imi convine si ca sunt foarte usoare.
                S-ar putea ca in 2 zile sa le cumpar.

Multumesc pentru urari si sfaturi.
                sigpic

Comment

2 zile am spus... iata ca au venit si jantele in cele din urma... ATS DTC Superlight pe 15"... sunt superbe si vor da foarte bine pe masinuta mea chiar daca nu sunt albe.
                  De maine Cometa va zbura pe soselele Patriei...

PS: pentru curiosi... le-am luat de la Racing Nick.
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

Frumoase jantele...astea le aveam si eu prin cap. Cat te-au costat? Bravo pentru achizitie asteptam sa le vedem pe masinuta. Sa le invarti cu placere
                    Y!M: alexut.style

Comment

191ZUZ... 130 euro bucata
                      sigpic

Comment

Bine ca stiu unde lasati masinutele Sunt frumoase si usoare, ai sa vezi diferenta imediat. Dar sti ca ii mai lipseste ceva... sti tu. Spor la treaba si vezi unde le montezi sa aibe grija cum umbla cu ele.
                        Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Aha, lipseste pentru moment dar o sa vina ca "cireasa" pe "tort"... intelegi tu? adica la final, mai am cateva modificari de facut pana atunci...

Am pus astazi jantele si vreau sa va spun ca sunt chiar superbe pe Cometa ... dar mai bine las pozele sa "vorbeasca".
                          Sunt facute dupa baita de seara, cu telefonul, asa ca scuzati calitatea...
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

foarte tari jantele
                            felicitari pentru achizitie

Comment

Intr'adevar, niste jante alese cu gust, schimba radical aspectul masinii!

Foarte frumos arata, sa ai grija de masinuta, ai investit ceva in ea!
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Alta viata, sa cantaresti din pura curiozitate tablele sa vezi cu cat ai usurato
                                Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google