My*Ride "Cometa" B*84*DSE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Uite jantele.
    Attached Files

Comment

@Irinel TIN - vino duminica in targ la Vitan si o sa gasesti la preturi mici ... mai dimineatza pe la baietii cu paturi , sau noi iti poate raspunde Stefan ; iar cu jantele nu are rost comparatia ... DTC-urile sunt jante la care aspira multi dintre noi (model frumos , firma si mult mai usoare decat alte modele pe 15)

Stefan , cum se comporta masina ?
      Last edited by cos_min_i; 20 October 2010, 18:13.

Comment

cos_min_i ce inseamna preturi mici?un pret informativ?in legatura cu jantele ai dreptate sunt frumoase DTC-urile insa eu am vrut neaparat ceva pe 16".si vreau sa imi pun cauciucuri 205/45/r16.acum am 205/55/r16 da' sunt prea mari la diametru si masina trage greu de ele.astept raspuns la pretul oglinzilor din vitan(presupun ca la mana a doua nu?).ms

Comment

Irinel TIN, eu am luat oglinzile de la DaciaShop cu 220 lei setul... sunt mecanice dar au baietii si electrice daca vrei, la alt pret.
          Cat despre jante, ce sa zic, fiecare cu gusturile lui.

Cosmin vezi ca ti-am trimis pm.

Multumesc tuturor si eu va doresc sa realizati ce va doriti!
          sigpic

Comment

mersi pt informatii.da asa gusturile nu se discuta.oricum sunt marfa jantele tale eu doar zic ca ar fi aratat mai bine pe 16"

Comment

Cati bani te`au dus jantele ?
              sigpic

Comment

Irinel TIN, poate ca arata putin mai bine pe 16", dar sunt mai practice pe 15".

ReyPTM, doar 520 euro... atat m-au costat.
                sigpic

Comment

Achizitionat una bucata eleron pentru luneta (din fibra de sticla)... voi reveni cu poze cand va fi pus pe masina.
                  sigpic

Comment

frumoasa masina ;) spor la modificari in continuare
                    sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

Am nevoie de putin ajutor din partea celor care se pricep, ca eu deloc... adica as avea o idee dar nu sunt sigur. :P

Ce anvelope imi recomandati sa pun pe DTC-uri?

Astept sfaturi din partea voastra cu privire la anvelope (marca, dimensiuni, etc.) urmand ca apoi eu sa ma decid pana in primavara, cand intentionez sa le si cumpar.

Multumesc.
                      sigpic

Comment

Ia legatura cu Dsign sau cu Thejock3r .Ei se pricep bine la jante/gume,si nu numai.Si mai sunt destui oameni care iti raspund la intrebari si foarte prietenosi.Ideea e sa nu pleci urechea la fiecare "expert" dupa forum.

Inca o data...frumosa masina,sa o stapanesti sanatos.
                        LE: Husele sunt si ele frumoase,dar nu te supara albul acela?

Comment

Nu ma supara, ba chiar imi place si noaptea se vede fosforescent de la lumina din plafoniera.
                          sigpic

Comment

am vazut azi masina ta,stai pe langa mine...foarte frumoase jantele

Comment

Era vorba de suparare...daca se muradaresc?Nu de alta

Comment

bogdan BOG, ehh si masina e frumoasa dar acum e vai de ea saraca ce murdara e... daca o spal in jumate de ora iar e murdara.

CataLiNNN, ahh pai zi frate asa.
                                Abia le-am luat, sper sa nu se murdareasca prea repede.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google