Uite jantele.
My*Ride "Cometa" B*84*DSE
Collapse
X
-
@Irinel TIN - vino duminica in targ la Vitan si o sa gasesti la preturi mici ... mai dimineatza pe la baietii cu paturi , sau noi iti poate raspunde Stefan ; iar cu jantele nu are rost comparatia ... DTC-urile sunt jante la care aspira multi dintre noi (model frumos , firma si mult mai usoare decat alte modele pe 15)
Stefan , cum se comporta masina ?Last edited by cos_min_i; 20 October 2010, 18:13.
Comment
-
cos_min_i ce inseamna preturi mici?un pret informativ?in legatura cu jantele ai dreptate sunt frumoase DTC-urile insa eu am vrut neaparat ceva pe 16".si vreau sa imi pun cauciucuri 205/45/r16.acum am 205/55/r16 da' sunt prea mari la diametru si masina trage greu de ele.astept raspuns la pretul oglinzilor din vitan(presupun ca la mana a doua nu?).ms
Comment
-
Am nevoie de putin ajutor din partea celor care se pricep, ca eu deloc... adica as avea o idee dar nu sunt sigur. :P
Ce anvelope imi recomandati sa pun pe DTC-uri?
Astept sfaturi din partea voastra cu privire la anvelope (marca, dimensiuni, etc.) urmand ca apoi eu sa ma decid pana in primavara, cand intentionez sa le si cumpar.
Multumesc.sigpic
Comment
-
Ia legatura cu Dsign sau cu Thejock3r .Ei se pricep bine la jante/gume,si nu numai.Si mai sunt destui oameni care iti raspund la intrebari si foarte prietenosi.Ideea e sa nu pleci urechea la fiecare "expert" dupa forum.
Inca o data...frumosa masina,sa o stapanesti sanatos.
LE: Husele sunt si ele frumoase,dar nu te supara albul acela?
Comment
Comment