My*Ride "Cometa" B*84*DSE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

mie imi spui ca o tin la fel ca tine sub copacii..la 2 zile o spal la aia la omv si tot nu e curata)

Comment

Da, pana la primavara nu mai scot Cometa pe strazi... va sta cumintica in parcare.
      Asta inseamna ca nu mai fac nimic la masina pana prin martie, depinde ce iarna vom avea.
      Asa ca la primavara, daca voi avea si banii necesari, vor urma: modificat bara fata si vopsit, bara spate vopsit, eleron luneta, folie Llumar, dungile logan cup si anvelope noi... inca ma gandesc daca sa mai pun pragurile sau nu...
      sigpic

Comment

Cu pragurile zic sa astepti sa iti schimbi cauciucurile iar dupa in functie de ce garda la sol vei avea te hotarasti daca le mai pui sau nu.Bafta
        sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Astept, astept... dar cred ca pana la urma voi renunta de tot la praguri.
          sigpic

Comment

Si eu sunt cam in acelasi impas dupa ce trec pe 15' cu 195/50 sau 55 cred ca o sa renunt la ele depinde cat de joasa va fi.Anvelope poti opta pentru Michelin,Yokohama,Toyo acum depinde si bugetul de care dispui iar ca dimensiuni 195 latime zic ca e suficient daca pui mai late o sa traga mai greu iar ca talon un 50sau 55.Bafta!
            sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Felicitari pentru jante sunt super!
              Un eleron pentru luneta mar interesa si pe mine, pune poze cand il montezi !
              ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

@Alex_MIU
                La 195/55 ma gandeam si eu.
                Acum nu stiu ce eroare iti da la kilometraj fata de cele stock.

@adryanys
                Merci.
                Eleronul il montez in primavara, o sa pun si poze tot atunci.
                sigpic

Comment

0,2% mai lent

Comment

pentru Stefan.dse - de unde ai cumparat bara de fata si ornamentul de la bara din spate?

Comment

• Le-am cumparat de la cineva din Craiova, dar din cate stiu nu mai vinde asa ceva.

PS: La Multi Ani si un An Nou Fericit tuturor!
                      sigpic

Comment

• N-am mai postat de mult pe aici, bine, nu am avut nici motive sa o fac, dar, a venit timpul sa mai dam jos din praf.

Mi-am luat anvelope de vara Yokohama C Drive 195/50/R15.
                        Astept pareri pro & contra, am facut o alegere buna?
                        sigpic

Comment

• Modelul asta de anvelope dar in dim 195/60 am pe cealanta masina si sunt super multumit de ele,sunt si silentioase in mers fata de Kormoran sau alte marci LOW cost cu profil intermediar sau de vara.
                          sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

• Sper sa fiu si eu multumit de ele.
                            Astazi am fost la vulcanizare si le-am pus pe masina... jantele dau mai bine acum, se vad altfel.
                            A mai scazut si garda la sol un pic, dar sa vad mai incolo s-ar putea sa trec pe H&R.
                            sigpic

Comment

• poi cam era vremea sa o mai plimbi si tu...ca decateori am trecut era plina de praf acum bafta!
                              sigpic

Comment

• Da, asa e, nu prea am putut sa ma ocup de masina in ultimile luni, ce sa fac, din pacate am niste probleme medicale care mi-au cam limitat activitatile de zi cu zi.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google