My*Ride "Cometa" B*84*DSE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• My*Ride "Cometa" B*84*DSE

Sunt inregistrat pe forum de aproape un an si in sfarsit m-am decis sa va prezint si eu "Cometa" mea.

Este vorba despre un Logan Preference ABS+ de culoare Gris Comete metalizat, cu motorizare 1.4 Mpi, comandat in luna Mai a anului 2007.

Pe langa dotarile standard ale masinii am optat pentru AC, proiectoare de ceata si alarma, iar la capitolul audio
    am ales un MP3 player Sony Xplode CDX-GT610U si boxe Panasonic CJ-DA1323N doar pe fata.

Pana anul acesta nu am modificat la ea nimic, din lipsa de timp, de bani sau de interes... in fine nu mai conteaza,
    important este ca de acum "Cometa" se va schimba atat ca aspect exterior/interior cat si ca performante, bineinteles ca in functie de cat de gros va fi portofelul.

In ultimile 2 luni am schimbat luminile si serigrafia la ceasurile din bord, luminile din consola centrala si din
    plafoniera (multumiri baietilor de la DaciaShop, Dan si Sorin) si am montat kitul original de la Dacia (mai am de pus
    pragurile) achizitionat de pe forum de la userul Chroma.

In viitorul apropiat vor urma un set de jante din aluminiu, arcuri sport si dungile de logan cup (dungile le-am cumparat
    de pe forum cu vreo 5 luni in urma de la Mikelangelo, dar nu le urc pe masina pana nu schimb jentile si suspensia).
    Ar mai fi de adaugat pentru viitor o toba sport si o remapare pentru cativa caluti in plus.

Daca am uitat sa mentionez ceva voi adauga pe parcurs, oricum sper cu ajutorul vostru sa aduc "Cometei" imbunatatiri de
    5***** si sa placa tuturor.
    Attached Files
    sigpic

Serigrafia e naspa tare, e un kici nereusit.....mai bine iti puneai una alba de prestige . ;)

Comment

@usr1
      E parerea ta, dar sa stii ca in realitate se vede mult mai bine... pozele nu sunt prea reusite ca sunt facute cu telefonul.
      Oricum mie imi place asta mai mult decat cea de la prestige (am si un prestige in familie)

Poze cu difuzorul bara spate si "ochelarii" de la proiectoare...
      Attached Files
      sigpic

Comment

Inca un set de poze si cu elementul central dintre proiectoare...
        Attached Files
        sigpic

Comment

Ochelarii aia de la proiectoare merg cu grila din asta....
          Attached Files

Comment

Sta beton cu difuzorul pe spate... ma gindesc sa-mi pun si eu unul... schimbai oglinzile si puneti din alea mari ca la ph2.

Comment

Bine ca mi-ai amintit
              Oglinzile vreau sa le schimb, dar nu sunt hotarat inca de care sa-i pun, de mcv sau de prestige cu capac vopsit.
              sigpic

Comment

Ingrijita masina,bafta la modificari
                http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Mersi ionel89, incerc sa am grija de ea cat de mult pot
                  sigpic

Comment

Frumoasa...dar culoarea ma da pe spate!!!!!
                    Bafta...si spor la treburi!!!!
                    aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

Frumos golan...imi place difuzorul spate. Cat te-a costat ? si cu ce l-ai prins ? Elementul ala central dintre proiectoare e singurul lucru care nu imi place. Bafta la modificari
                      Y!M: alexut.style

Comment

super masinuta sa ai grija de ea sa te poarte sanatos
                        zimi si mie te rog frumos cat te-a costat serigrafia e cumva cu tot cu ace vreu si eu e super

Comment

Multumesc baieti, sunt abia la inceput cu modificarile

@191ZUZ
                          Tot kitul m-a costat vreo 630 de lei, pretul difuzorului nu-l stiu separat, imi pare rau.
                          Fiind original, difuzorul are un sistem propriu de prindere prin suruburi... ma rog, un fel de suruburi, pentru ca ai nevoie de un imbus sa le infiletezi.

@BOGDANEL88
                          Serigrafia, daca imi aduc bine aminte m-a costat vreo 50 de lei, iar acele sunt ale masinii.
                          Daca vrei poti sa iei legatura cu dsign ori cu Soran... eu de la ei am cumparat-o si tot ei au si montat-o.
                          sigpic

Comment

arata bine masina
                            niste arcuri si o sa arate si mai bine

PS:sper ca nu imi mai sare nimeni in cap ca am zis de arcuri

Comment

Mishu ai zis-o bine, asa ca n-are cine sa-ti sara in cap... masinuta plange dupa arcuri sport dar o mai las asa putin sa planga
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google