My*Ride "Cometa" B*84*DSE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

vezi cum faci sa le iei ca arata super cu ele!
    Attached Files

Comment

Originally posted by icstrem_no1 View Post
      @CataFOF-tu alta ocupatie n ai?decat sa stai sa ma contrazici pe mine pe toate theardurile))))vezi de treaba...ii dadeam o sugestie la om nu te mai baga...........;)aiurea;)
      i`ai dat o sugestie prosta , ca de obicei.
      arata bine de tot stefan.dse , acuma ai si VT facut...

Comment

Albe, se stie! hai comanda-le ce mai astepti!

Comment

Sa iei jante albe ca da super cu ele.Kitul de la proiectoare nu prea e vopsit in culoare cu masina sau mi se pare mie??

Comment

Mersi Mishule, you're the best

Jantele le-am comandat deja, in maxim 2 saptamani le primesc, ca nu aveau in stoc pe alb.

@Vlad24
            Nu e vopsit, pentru ca vreau sa vopsesc barile integral in culoarea masinii si nu avea rost sa vopsesc kitul dinainte.
            sigpic

Comment

U C N are dreptate in ceea ce priveste oglinzile , si eu am pus tot de MCV si nu imi pare rau ca nu sunt cu capac , deja sunt zgariate , poate mi se pare mie , dar cread ca sunt mai in exterior fata de cele mici , eu le zgarii cand parchez intr'un loc foarte ingust !
              Jantele sunt superbe si dau bine deschise la culoare , ce dimensiuni , 16 , 17 ?
              ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

Deocamdata pe 15" ca nu vreau sa schimb si cauciucurile, oricum la ce drumuri avem noi nu stiu daca se merita jante mai mari... stiu ca dau mai bine pe masina dar eu mai trebuie sa parchez si peste bordura lu' Videanu, asa ca nu ma risc!
                sigpic

Comment

Originally posted by MishuRS View Post
                  vezi cum faci sa le iei ca arata super cu ele!
                  uitatzi ma baietzi si jantele , eu am zis din timp shtiind ca o sa ishi puna jante shmechere pe ea

cat te-au dus jantele Stefan ?
                  Last edited by 50 RRY; 10 August 2010, 23:54. Reason: Automerged Doublepost
                  STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate

Comment

Pai, or sa ma coste vreo 1.320 RON daca ma mai incadrez la promotia cu 10% reducere.
                    sigpic

Comment

Cat timp suntem in asteptarea jantelor, urc cateva poze cu maruntisuri luate de la userul turturel, protectii praguri si sigle dacia... nu prea sunt multumit de felul in care le-am lipit, dar pentru prima incercare zic ca merge si asa...
                      Attached Files
                      sigpic

Comment

Frumos asteptam jantele o sa arate super.Bafta
                        sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

Ma gandesc sa cumpar si arcurile sport pana vin jantele.
                          Stie cineva o oferta buna la arcuri Eibach? Poate ma ajuta si pe mine.
                          sigpic

Comment

Am cumparat saptamana trecuta arcurile sport si oglinzile de mcv... urmeaza sa fie puse pe masina.
                            Jantele inca nu au venit, mai asteptam...
                            sigpic

Comment

Astazi s-au pus pe masina arcurile Eibach si oglinzile MCV.
                              Multumesc lui cos_min_i si de asemenea lui dsign pentru ajutorul acordat.
                              Poze din timpul operatiunii... si vreo doua dupa...
                              Attached Files
                              Last edited by stefan.dse; 1 September 2010, 19:28.
                              sigpic

Comment

Bine asa, jantele cand apar?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google