Il-03-wnd

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pai da ma) femeile merg incet alea alea curatzenie bn nu toate... nu ca noi scarturi si toate alea)
    sigpic

Comment

dar cel putin la noi "trage" mai bine. ti-a dat marius cel putin 2 masini in seara aia ( stii tu care )
      Nu-i bai...

Comment

A fost invatata sa mearga incet si a ramas cu obiceiul asta "prost" tre sa te pui cu biciu pe ea ))
        sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

asa e.. se simte da o pun eu la alergat) si noi poze
          Attached Files
          sigpic

Comment

si de remapare nu zici nimic?
            Keep It Real! Keep It Simple!
            sigpic

Comment

2 cai frumosi:P
              sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

da ma dar ii consuma mai mult acum ) ca il mananca pedala... se vaita ca papa, dar el schimba numai in 5000 acum
                Nu-i bai...

Comment

Nu cred ca se mareste consumul asa de mult de la resoftare din contra cei care se ocupa de asa ceva spun ca in regim de mers normal consumul scade fata de softul stock.Parerea mea e ca asa ar fi consumat si inainte daca mergea in regim de 5000rpm
                  sigpic

IL 1 3 MIU

Comment

daca masina a fost condusa de o doamna..da-ti seama ce inseamna pt ea(masina) remaparea asta)...a vazut luminita din capatul tunelului...si acum sa fiu on: culoarea imi place la nebunie...arata bine masina....da iti fac reclama proasta...sterge poza din postu 9 ca ala e bordu meu...si te crap...nu mai pirata)spor la modificat si multi km...
                    Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!

Comment

puneti niste geamuri electrice ...nu te costa mai mult de 350 lei ...
                      sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709

Comment

Eu am pus geamuri electrice...am cumparat 2macarale electrice...care au venit cu totul cu mufe si butoane..de pe aici de pe forum 250ron...si 8m de cablu,,,si cu un prieten ...le am montat...arata bine...deci sfatul meu...se merita sa le ai! Bafta la tunarit...masina arata super bine.
                        CARPE DIEM!

Comment

am fost ieri pana la bucuresti si consuma mai putin acum;)da..daca bag picioru in ea ma rupe) ..La anu o sa pun si geamuri electrice , eleron luneta si eleron portbagaj si dupaia mai vedem
                          si cateva poze noi :
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

Sal, frumusica masina, dar spune-mi te rog, ce model e...preferance(airbag pasager) sau ambiance (fara geamuri electrice).Apropo de resoftare, se simte ceva?
                            Tinc fest !!

Comment

se simte dupa resoftare..am mers cu omu' si e foarte foarte incantat se plangea ca ii consuma mai mult in primele zile...dar deh..el se dadea la ea apoi si-a revenit
                              Last edited by MarianS47; 2 December 2010, 20:18.
                              Keep It Real! Keep It Simple!
                              sigpic

Comment

ms.pai are airbag pasager si nare geamuri electrice.habarnam de care e si in legatura cu resoftarea se merita se simte ca trage parca e alta masina si ai mai multa siguranta in depasiri..si consumu daca mergi ca inainte scade cu putin da daca bagi picioru in ea...normal ca iti consuma mai mult
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google