pai da ma) femeile merg incet alea alea curatzenie bn nu toate... nu ca noi scarturi si toate alea)
Il-03-wnd
Collapse
X
-
A fost invatata sa mearga incet si a ramas cu obiceiul asta "prost" tre sa te pui cu biciu pe ea ))
Comment
-
-
Nu cred ca se mareste consumul asa de mult de la resoftare din contra cei care se ocupa de asa ceva spun ca in regim de mers normal consumul scade fata de softul stock.Parerea mea e ca asa ar fi consumat si inainte daca mergea in regim de 5000rpm
Comment
-
daca masina a fost condusa de o doamna..da-ti seama ce inseamna pt ea(masina) remaparea asta)...a vazut luminita din capatul tunelului...si acum sa fiu on: culoarea imi place la nebunie...arata bine masina....da iti fac reclama proasta...sterge poza din postu 9 ca ala e bordu meu...si te crap...nu mai pirata)spor la modificat si multi km...Unii dintre voi ar trebui sa aveti prenumele "TANGA"...va place sa fiti in "centru"..!!!
Comment
-
puneti niste geamuri electrice ...nu te costa mai mult de 350 lei ...sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
Eu am pus geamuri electrice...am cumparat 2macarale electrice...care au venit cu totul cu mufe si butoane..de pe aici de pe forum 250ron...si 8m de cablu,,,si cu un prieten ...le am montat...arata bine...deci sfatul meu...se merita sa le ai! Bafta la tunarit...masina arata super bine.CARPE DIEM!
Comment
-
-
ms.pai are airbag pasager si nare geamuri electrice.habarnam de care e si in legatura cu resoftarea se merita se simte ca trage parca e alta masina si ai mai multa siguranta in depasiri..si consumu daca mergi ca inainte scade cu putin da daca bagi picioru in ea...normal ca iti consuma mai multsigpic
Comment
Comment